Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
"1Hp 212kg lık bir güce denk geliyor.182 hp de size 38584 kg çekiş gücü demektir"
bu teorik bilgiye ve sizin bakış açınıza dayanarak 180 HP lik mesela bir Opel , 38 Ton yükü çekebilir demektir... Bence bir BMW alıp denemeye gerek yok sayın betelguz , 70 derece çıkan BMW yazarak konuya ne kadar hakim olduğunuzu ortaya koydunuz zaten , benim issiam hala geçerli değil doluyken 70 derece , boşken 60 derece çıksın hediyem var size
hadi buyrun olmadı mı ? youtube da , yola tutunma sorunu olmayan yapılı arazi araçlarının bile kaç derecelik eğimleri nasıl tırmandığını ve tırmanamadığını seyrederseniz , yazdığınız şeylerin saçmalığına ayılacaksınız...
motorun nasıl çalıştığını bilip bilmemeniz değil sorun , sorun bunca bilginize rağmen kendiniz denemediğiniz , görmediğiniz şeyleri ticari ahlaka sığmayacak bir şekilde , işte bizim sistem şu işe yarıyor , aracı şu hale getiriyor diyerek gerçek dışı şeyler yazmanız. Bu yolla az sayıda insanı kandırmaya devam edebilirsiniz dediğim günden beri ciddi bir girişiminiz halen yok.
Yapıcı yönde fikir daha önce verdim size teklifte de bulundum ama işinize gelmedi.
70 dereceyi aracımla tırmanıyorum , 4.viteste 30la gidiyorum diyen bir kişi bu sistemin satışını ve montajını üstlenmişse ben bu sistemden kaçarım arkadaş !
Haberiniz olsun sayın betelguz , bence o mesaj size müşteri kaybettirdi çünkü yok artık dedirtecek kadar inandırıcılıktan uzak oldu...
Zonguldak'taki gibi Kocaeli'de de montajı üstlenen bir arkadaşımız varsa , hemen yanına gideyim. İstanbul'a kadar git-gel benzin parası , otoban parası , boğazda da bir rakı balık ısmarlama dahil hepsi benden, bana bir ispatlasın şu işi hürriyet gazetesinde size karşı bir özür yayınlatmazsam namerdim...Fakat olumsuz sonuç çıkarsa da siz düşünün.