Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
1- BMW 70 derecelik bir yokuşu dolu halde değil boşken bile çıksın ben size 0 km bir BMW 320 hediye edeceğim ! (90 derece dik açıdır artık oradan tahmin edin 70 dereceyi...)
2-Efendim arkadaşın tahmini olarak söylediği bir değer ben onu yazdım... Hayır , bence ortaya böyle iddialar ve rakamlar atıp satışlarınızı arttırmayı hedefleyip sonra da ben onu arkadaşın tahmini üzerine yazdım diyemezsiniz , bu benim ilk günden beri tüm yazdıklarımı haklı çıkartır...
3-80 Kuruş yakan araç 100 kilometrede bugünkü fiyatla 18,5 litre yakmaktadır ki , bu benim 5.9 Cherokeemle neredeyse aynı tüketim değeridir , buna söyleyecek söz bile bulamıyorum...
4-Benim sorum üzerine %20 "gerçek değerdir" demişsiniz , 3 mesaj sonra mert beye "tahmini" demişsiniz. Sizde bir kavram kargaşası var , kulaktan dolma , tahmini ya da şehir efsaneleri sizin için "gerçek" anlamına gelebiliyor demek ki...
5-Hidrojen sistemi gerçektir ve ekonomi sağlayabilir (şu anda araçlarımıza adapte edilebilecek duruma gelmemiş olsa bile , fakat sizin yaklaşımınız tamamen gerçeklerden uzak , tahmini bilgilere (bilgi ???) dayanan ve dürüst olmayan bir ticari bir yaklaşımdır ki benim bütün itirazım buna zaten. Demek ben Cherokeeye taksam 50 beygir kazanacağım ? Vazgeçtim tasarruftan bu 50 beygir için bile sistem alınır yahu !!!
6- AL1820 beyefendinin dediği gibi sektörün , otomobillerin içinden biri de kalkıp BMW 70 dereceyi tırmanıyor der mi , akıl var izan var lütfen ama...?
Haklısınız nickde adım tam yazmıyor , Korhan YENİPAZAR
Cevabınızı merakla bekliyorum.