Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

bu sistemleri satan arkadaşlara sesleniyorum
ve formu baştan beri takip eden arkadaşlara...
sistemi satan arkadaşlar bir haftasonu alsınlar sistemini gelsinler.ilk olarak sistem takılı olmayan sarfına bakalım.100 km sürelim.
sonra sistemlerini taksınlar tekrar yakıt sarfına bakalım.
ve bu olayları kameraya alalım.
ben eğer sistem işe yarıyorsa sistemin parasını oarada nakit olarak vereyim arkadaşlara.
hem formu takip edenler rahat bir nefes alsın hemde satan arkadaşlar..
işte deve işte hendek arkadaşlar

Etiketler

ilhan bey,
isteğiniz, sistem montajı yapılmadığı için
mümkün görünmüyor.

bıraksınalr bu işleri o zaman
yapamıyorsan bırakacaksın.
bu sitede abartısız söylüyorum 100 lerce müşteri kazanacağımı bileceğim ve sistemime güveneceğim..
trt de yayınlatırım bu sistemi canlı yayında kullandırırım bu sistemi
bunlar hikaye yapıyor o zaman ben aynen başka topiğe kaçar ::smiley:

79ilhan' Alıntı:
bıraksınalr bu işleri o zaman
yapamıyorsan bırakacaksın.
bu sitede abartısız söylüyorum 100 lerce müşteri kazanacağımı bileceğim ve sistemime güveneceğim..
trt de yayınlatırım bu sistemi canlı yayında kullandırırım bu sistemi
bunlar hikaye yapıyor o zaman ben aynen başka topiğe kaçar ::smiley:

Başka yerde bu geyiği bulamazsın gitme kal ne olursun

boşa zaman harcamanında anlamı yok...
benim lastik bulmam lazım yazın mt lastiklerle geziyoz hala

arkadaşlar
235/70/16
225/75/16
215/15/16
4 mevsim veya asvalt kullanımlı lastiği olan var mı yada temin edebileceğimiz biri
temiz çıkma da olur zaten 2-3 ay kullanıyorum yılda
konuya turp suyu sıktım :smiley:

şimdi beyler bu forumdan uzun zamandır bilgim var.Googleye hidrojen yakıt tasarrufu yazınca zaten direkt çıkıyor forum.Ancak zamanım yetersizliğinden bu tür forumlara yazı yazacak kadar pek vaktim olmuyor.Konuyu baştan sona okumadım ancak gördüğüm kadarıyla hakkında konuşulan bu sistem önyargılarla itham ediliyor.Kendinizce haklısınızda.Zaten ben bile yanımdaki komşuma %40 tasarruf yaptığımı söyleyince ya öylemi deyip geçiyorlar.Heralde içinden delirmiş falan diyordur.Araç üzerinde görenler bile inanmazken sizin inanmanızı zaten beklemiyorum.Denemiş ve 6 aydır bu sistemi kullanan birisi olarak tecrübelerimi burada paylaştım.İnanır yada inanmazsınız bu benim sorunum değil.Bayisi değilim satışını yapmıyorum.Kendi özel aracımda kullanıyorum. 5 depo yakıt teklifi için teşekkürler şuan oldukça yoğun bir dönemdeyim ama birkaç ay sonra dediğiniz şekilde bir test yapmak isterseniz beklerim.ben istanbul büyükçekmecedeyim. Aracıma ait resimleri ekliyorum.Resimlerde radyatör alt kısımda kaldığından görünmüyor.hücrede az buçuk görünüyor.Genel bir fikir verir sanırım sizlere.

DSC01008.jpg

DSC01009.jpg

DSC01010.jpg

DSC01011.jpg

DSC01012.jpg

gürkan bey büyükçekmecede nerdesiniz acaba yarın o tarafta işim var müsaitseniz bi çayınızı içmek isterim. ilk defa montajlı bir araç görüldü. önemli bir adım bu...

mert bey güniçi işlerim nedeniyle karşıda oluyorum.Ama hafta sonu görüşme imkanı belki olabilir.numaram 5356783496 ararsanız görüşebiliriz.

ggezer' Alıntı:
mert bey güniçi işlerim nedeniyle karşıda oluyorum.Ama hafta sonu görüşme imkanı belki olabilir.numaram 5356783496 ararsanız görüşebiliriz.

Abi sen hazır karşıya geçmişken iki adım ankarayada uğrayıver sana zahmet ne menem bi sistem bir görelim şunu hayrına

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR