Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Güvenlik konusunu bende araştırdım, normalde kaza anında ciddi bir tehlikesi yok, çünkü donuşturulmuş durumdaki hidrojen fazla degil, borunun içindeki kadar, ve o da hiç bir yere zarar vermez, fakat kazadan sora hücre çalışır bi vaziyette kalırsa işte o tehlikeli olabilir diye düşünüyorum, bide direk kontak acıldıgında faal hale geliyorsa o da sıkıntı ancak arac calışırken faal olmalı cunku, kontagı acıp camlarla falan ugraşırsanız bu da hirrojenin biryerlerde birikmesine sebep olur, bence en azından kaza muşuru olmalı ve motorun faal oldugu zamanda calışması onemli. Aynı konuyu yurtdışı sitelerden araştırıyorum, bu sistemlerin hic birinde kaza sensorune rastlamadım
ha bide araştırmamda büyük motorlarda daha fazla tasarruf saglandıgına dari bi izlenimim oldu mesela 1400 motorda %20 iken 2500 ve üzeri motorlarda %50 lere varan tasarruftan bahsediyorlar, ama karburatorunde buna gore ayarlanması gerektigini düşünüyorum.
biraz abartma payı da düşsen %30 tasarruf desen benim araba km de 650 tl yakıyo 455 tlye düşce anlamına gelir. 180YTLde 55tl kar iyimiş...