silmeyelim kitlemeyelim de betelguz bey ne cevap verecek ona bir bakalım. Son bir savunma hakkı olsun. çok merak içindeyim nasıl bir savunma yapacak. bir açıklaması vardır elbet diyip iyimser bakmaya çalışıyorum.
Sadece gülüyorum bu karalama kampanyanıza.Birincisi ben sabit ıp kullanmıyorum.ikincisi şuan sitenizde görünen ıp numarası ile çeşitli sitelerden baktığım ıp numarası tamamen farklı.Buyrun resmi.Benim ıp numaramın 12 aralıktan bugüne (31.12.2011) e kadar sabit kalması mümkün değil.12 aralıktan beri en az 3-5 kez elektrikler kesildi.sabit ıp olmayan bir hattın her seferinde aynı ıp numarasını alması imkansızdır.
Rezaletin dik alası. Bu kadar kıvırtma, bu kadar insanları bilgisizlikle suçlama, bu kadar üç kağıtçılık işte sn betulgazın gerçek yüzü. Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz. Saygılarımla.
HANİ KEDİ KENDİ KUYRUĞUNUN ARKASINDA NE KADAR DOLANIRSA KENDİ KUYRUĞUNU YAKALAYAMAZ İŞTE BİZDEKİ O HESAP. BİZDE DÖNÜP DOLAŞIP TASARRUF YAPIYORMU YAPMIYORMU? MOTORA ZARARLIMI DEĞİLMİ? SN. BETELGUZ ARKADAŞIM SEN MALININ KALİTESİNE VE TASARRUFUNA GÜVENİYORSAN EN AZINDAN GAZETELERE REKLAM VEREBİLİRSİN. TELEVİZYONLARDA ATİKER, ZAVOLİ SIRALI OTGAZ SİSTEMLERİ GİBİ REKLAM YAPABİLİRSİN. BÜTÇEN YETMİYORSA EN AZINDAN BİR TV KANALINA SÖYLERSİN. ZATEN ADAMLAR HABER YAPMAK İÇİN SENDEN PARA DAHİ ALMAZLAR.
istanbulda da benzer bir servisle anlaşma sağlarsanız faydalı olacaktır . Sanırım hiç bir servis sattığı ürünün işlevini yapmaması durumunda iade almayı redetmeyecektir eğer esnaf ise....
yol otomotiv ankara şaşmazdaymış mutlaka buradan birileri tanıyor veya gidiyordur oralara ben hala ümitliyim birşeyler olabilir mi diye...umudumu kaybetmek istemiyorum...
mert yol otomotivin hidrojenle ilgili resimlerine bakarsan güven abinin arabayı ve bizim işyerinin resmini görürsün bunlar işi iyice azıtıp milleti enayi yerine koymaya başladılar