Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
sayın pikaçu , ben 10-20 kilometrelik testin çok sağlıklı olacağına inanmıyorum , çünkü o kadar mesafede tüketilen miktar o kadar azdır ki , 2 sürüş arasında (sistemli ve sistemsiz) yol şartından kaynaklanan ufak bir fark bile szi gerçek etken hakkında yanıltır.
Yol bilgisayarını düşünün , benzincide sıfırladınız , 2 kilometre yokuş aşağı süğrdünüz , ortalama 5.4 yazdığını gördünüz ve buraya fotosunu koydunuz...kimse yalanlayamaz 5.4 diye.
yine sıfırladınız 2 kilometre tam gaz ve dur kalk yaptınız , bilgisayarda 22 gördünüz ve fotoladınız , yine kimse yalan bu diyemez.
Kolay anlaşılabilmesi için biraz rakamları uç noktada verdim. Fakat bizim testteki değişkenimizin (sistem) bağımsız değişkenlerden (yol koşulları , hava ısısı , araçtaki ağırlık , koşullar dışında trafik yoğunluğu) etkisinin daha net şekilde ayrılması için en az 80-100 kilometre test şarttır bence.
100 km şehiriçi testi , 100 km uzunyol testi derim ben.
ve tabii sistemli-sistemsiz kullanımlarda , bağımsız değişkenlerin elden geldiğince aynı olması gerekir. Tabii bağımsız değişkenler zaten %100 bizim kontrolümüzde olmayan şeylerdir ama elden geldiğince en azından eşit koşullar olmalı. Yolcu sayısı ve yük miktarı gibi.
bu zorlu görevde başarılar dileriz