Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Youtube'da water4gas diye aratırsanız bir hayli sonuç çıkıyor.. Cam şişelerin içinde nasıl elektroliz yapılacağını anlatan çok video var. Biz 2 arkadaş denemiştik o videodakileri bunu ama kullandığımız tel 1 saatte paslandı suyun rengi değişti, sonra biz de videolarda anlatılan gibi 316 paslanmaz tel aldık yat malzemesi satan bir yerden, ama henüz tekrar sarıp deneyemedik yeni haliyle, sırf bunun için emme manifolduna M5 rekor yaptım.. Youtubeda eski japonlara taktıkları kitlerde tasarruf olsun diye en az 6 tane kavanoz koyuyorlardı, az akım da çekmedikleri için alternatöre zararı olur mu emin değilim, bir de bize imal usulleri derslerinde kafamıza vura vura hidrojen gevreklik, oksijen oksit yapar diye beynimize kazıdılar, bir de kafama takılan, egzostan çıkan su buharı miktarı artacağı için egzos boyunca paslanma hızlanacaktır diye bir düşünce oluştu. Ayrıca Serieslerin motor kaputunda 2 kavanozluk yer yok o da ayrı problem. Bu kafama takılanlar ne kadar sorun yaratır bilmiyorum ama tümüne rağmen fırsat bulduğumuzda kavanozdan elde edilen düzeneğe devam etmek istiyoruz.
arkadaşın sattığı ürünle ilgili olarak değil, hidrojen konusu geçtiği için paylaştım ..