Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Simetri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,564
Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Tork yetersiz gibi görünse de OK144 ya da çavuş desen Petlas ile arazide gayet iyi. Tabi daha güçlü motor ve yüksek tork olaydı hiç bir Niva sahibi itiraz etmezdi. Yine de bu hali yetiyor. Sonuç olarak hafif, keçi gibi gidiyor..

Etiketler

evet..haklısınız..yenisi 22.000 civarı ..almaya ve off-road gezilerine hazırlamaya değer..

mogzilla' Alıntı:
üç resim de benden

344136.jpg

344137.jpg

344138.jpg

Nadir abi Ladalar nerde ? ben göremedim galiba lastiklerin arkasına saklamışlar. ;D

selam arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var bu konu ile ilgili bilgi verecek arkadaş olursa çok sevinirim (bu arada aranıza yeni katıldım ve bir 94 nivam var) bagaj kaputu ve bazı parçaların fiber yapıldığı ile ilgili birşeyler duydum ama bunlar hakkında pek bilgim yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

merhaba aramıza hoş geldiniz
serbest muhabbet ve tanışma köşemizde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
bende fiber çamurluk ve kaput yapıldığını duydum ama konuyla ilgili pek bilgim yok
lada niva kullanan birçok arkadaşımız var hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz size yardımcı olacaklardır
saygılar

KML'nin (forum üyesi Kamil Demirci) yarışlarda kullandığı Niva'da vardı bu fiber kaput, kapı, vs. Nasıl tedarik ettiğini öğrenmek için kendisine sorabilirsiniz..

ladanın sahibi ATA usta kendisi kaportacıdır sefaköyde.iki sene önce dükkanını kapattı şu anda nerelerde bilmiyorum ama işinde büyük sanatkardır.

Arkadaşlar sizler fiber kaputtan falan bahsediyorsunuz, geçen ay antepte benzin deposu kapağıyla hidrolik deposu siparişi verdim parasını da peşin vererek yetkili servise bir ay sonra telefon ettim abi gelmedi dediler, siz siz olun adanadan daha doğuya lada nivayla gitmeyin. Bilgilerinize.

yasarergun' Alıntı:
Arkadaşlar sizler fiber kaputtan falan bahsediyorsunuz, geçen ay antepte benzin deposu kapağıyla hidrolik deposu siparişi verdim parasını da peşin vererek yetkili servise bir ay sonra telefon ettim abi gelmedi dediler, siz siz olun adanadan daha doğuya lada nivayla gitmeyin. Bilgilerinize.

Durum bukadarmı kötü yaw? gerçekten çok şaşırdım.

Selamlar

Servis üzerinden parça sorununu çözmek yerine İstanbul içre muhtelif yedek parçacılardan siparişle halledin. İstediğiniz parçayı kargoyla size ulaştırırlar, 1-2 günden fazla sürmez..

Servisler ufak tefek sarf malzemeleri dışında (ki sizin istedikleriniz de el altında bulunan küçük parçalar aslında) gereken parçaları Çelik Motor'dan sipariş ediyorlar. İstanbul içindeki servislere 1 gün içinde parça ulaştırabiliyor Çelik Motor. Anadolu sirkülasyonunu ise açıkçası bilmiyorum.

Yine de hepi topu 15-20 YTL'lik 2 plastik aparatın 1 ay gecikmesi ise anlaşılır bir şey değil..

Benim aracın "beyin" denen aparatında bir hata vardı...

Söküp ÇM ye gönderdiler...

Programla doğru ayarı yapıldı ve ertesi gün geri gelip araca takıldı...

Çelik Motoru bir çok konuda eleştiririm ama parça bekletme durumu pek olmuyor...

Yerinizde olsam direk o servisi Çelik Motora şikayet ederim...Bir ay bekletildiğiniz halde neden şikayetçi olmadığınızı cidden anlamadım...

İnanın fazlasıyla ilgileneceklerdir...

Parça konusuna gelince, Yevgeni nin dediği yol aslında en iyi çözümdür...

İstanbulda bir kaç çok büyük lada yedek parçacısı var...

Birde Aksaray piyasası mevcut...

Her iki taraftanda ister orjinal ÇM, ister piyasa malı parçayı kargoyla 1 günde alırsınız...

Örnek vermem gerekirse, Güven oto Lada yedek parçacısı Mümin beyi arayabilirsiniz...

Haldun ve Yavuz bey isminizi verdi derseniz, her türlü kolaylığı yapacaktır...

http://www.guvenotolada.com/

(Bu firma ile en ufak bir maddi vb ilişkimiz yoktur, hatta kendi adıma hiç bir alışverişim olmadı, ancak kendisi nivatr ve ladakulubü üyelerine çok ciddi indirimler yapar, ÇM nin en büyük yedek parça bayi olduğu için fiyatları hesaplıdır, yanlış anlaşılmamak için bunu da ekleyeyim dedim.)

Kolay gelsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR