herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavi09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,566
Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

ta5che' Alıntı:
ellerinize saglık cok iyi olmuş projoktörler ve ön tamponda gelirse arac dahada bir degişik olacak rengi belkide yeni boyandıgından büyle cok parlak duruyor oda sanki yanlarda bombe varmış gibi biraz daha matı daha güzel olurdu diye düşünüyorum . bu haliylede cok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

parlaklık konusunda haklısın verniği biraz fazla oldu ki boyaya parlaklığı vernik veriyor
bombe olayıda malum saç kasa deil aliminyum olduğundan çok fazla işçilik yapamıyorlar o yüzden ama ilk haline göre bu durumu bile beni şaşırtıyor :D

Etiketler

eline sağlık kardeş harika olmuş başka birşey istemez korkma bu defender için yeterli ancak metalik boya dikkat etmelisin çalılı bölgelerden kaç deneyim konuşuyor güle güle bin allah kaza bela vermesin :D

Verniğin fazla olması iyi olmuş. Aracı şehiriçinde kullanmayacaksanız dallar çizecektir. Çizdikçe vurursunuz pasta cilayı. (Pasta uygulandığında verniği kaldırdığı , yeni bir vernik katmanı yarattığı için verniğin kalın olması iyi olmuş. :smiley: )

elerinize saglık yinede cok şahane olmuş dediginize katılıyorum alamunyumun dalgası taksi gibi giderilemiyor sizlerden aldıgım örneklere göre toplamaya calışacam yeni aldıgım defendera daha yolun başındayım müsedenizle aldıgım defenderin resmini koyacam renk konusunda yapacagınız yorumlar benim için cok iyi olacak veya aynı renk nasıl olur şimdiden tşkederim

0707201105.jpg

Allah kolaylık versin..inşallah sözünün eri bir ustaya düşersiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR