herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavi09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,566

Etiketler
Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

herkeze teşekkür ederim çok saolun

Allah bizede nasip eder inşallah gözü bayağı karatmışsınız.ama güzel olacak.Hayırlı olsun :smiley:

maşallah. umarım bir sorun cıkarmadan istediğiniz bir araç ortaya çıkarırsınız takipdeyim

drag73' Alıntı:
Allah bizede nasip eder inşallah gözü bayağı karatmışsınız.ama güzel olacak.Hayırlı olsun :smiley:
1969 model olan tuzla jeep aldığımda uzun zamadır yatan ve ciddi anlamda masraf bekleyen bi araçtı 3 binliraya onu aldım yavaş yavaş masraf yaptım boya vs. 8 ay sonra 6,500 liraya sattım onun parasınla toplamaya çalışıyorum ama ayrıntıya indikce sanırım o rakamı geçicek ama başladık artık ekonomik ve güzel birşey çıkmasını diliyorum umarım olur

84986727118794398621.jpg
Hizliupload.com
87324877055031828049.jpg
Hizliupload.com
71070094283551089366.jpg
Hizliupload.com
20913799728721954574.jpg
Hizliupload.com

astar atılmış hali

Kasada müsaitken , askeri tip yapsaydınız keşke. Mat askeri yeşil , arka taraf kalın bez ile örtülü falan. Çok şık dururdu.Maliyeti de düşük olurdu.Ama eminim ki şimdi de çok sık bir defender çıkacak ortaya. :smiley: Kolay gelsin.

hayırlı olsun işin en güzel tarafı kendiniz yapmanız parça aksesuar işini sitemizden araştırıp fiyatları konusunda emin olduktan sonra alın her defender sahibinde ikinci el parçalar var onlarıda değerlendirin

defender almak cesaret ister çamurunuz bol olsun

hayırlı olsun bitmiş halini görmek isteriz bizler defendercılarız mersin bl saim

Assasin' Alıntı:
Kasada müsaitken , askeri tip yapsaydınız keşke. Mat askeri yeşil , arka taraf kalın bez ile örtülü falan. Çok şık dururdu.Maliyeti de düşük olurdu.Ama eminim ki şimdi de çok sık bir defender çıkacak ortaya. :smiley: Kolay gelsin.

katılıyorum sana öle daha bir şık duruyor ama mke nin istemiş olduğu bazı şartların arasında haki yeşil renk değiştirilmesi diyor yani tescil edemiyorsun o zaman ustadım

ve son

geriye iç döşeme tepe sis farları ve öne koruma demiri kaldı ama bu eksikleri zamana yaymam gerekiyor ilgi ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

çok güzel olmuş, kazasız belasız kullanmanı dilerim

ellerinize saglık cok iyi olmuş projoktörler ve ön tamponda gelirse arac dahada bir degişik olacak rengi belkide yeni boyandıgından büyle cok parlak duruyor oda sanki yanlarda bombe varmış gibi biraz daha matı daha güzel olurdu diye düşünüyorum . bu haliylede cok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.