herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavi09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,609
Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

Görelim artık canavarın resimlerini

Etiketler

mavi09' Alıntı:
şahıs hurdacı 3-4 sene evvel 580 adet almış 170 kadarı falan duruyor ama artık temelli dökülmeye başlamışlar onca arabadan en beğendiğimi seçtim oda vahim durum da modeli defender 1992 2,5 dizel kişinin elinde araç var ama gerçekten risk ben aldım ama daha ne çıkarır bana ne çıkarmaz bilemiyorum

Ölüsü bile yeter bu araçların hiç kafanızı takmayın

İyi dileklerin keşke hepsine katılabilsek ama maalesef sıkıntılı süreç kolay gelsin.

Gurol OZYILDIRIM' Alıntı:
Fiyat konusunda bilgi verirseniz seviniriz takip...

100 den fazla araba var hangisini istiyorsan sen seçiyorsun çalışanlar 4500 çalışmayanlar 3500 dışardan tamirci götürürsen çalıştırıyor alıyorsun yani aslında bir kumar ben oynadım şuan kaportoda boya ve yürüyenine anca bakılcak nasıl bir şey olucak bilmiyorum bir kumar oynadım ama inşallah kazanan ben olurum

merhaba hayırlı olsun öncelikle,kolay gelsin,sanırım kırıkkale yahşihan aldığınız yer,ben de aradım telefonla ama kapalı kasa kalmadı demişti,sizinki açık mı kapalımı?
resimlerinizi ve tecrübelerinizi merakla bekliyoruz...özverili bir iş ,kolay gelsin

burgazlı' Alıntı:
merhaba hayırlı olsun öncelikle,kolay gelsin,sanırım kırıkkale yahşihan aldığınız yer,ben de aradım telefonla ama kapalı kasa kalmadı demişti,sizinki açık mı kapalımı?
resimlerinizi ve tecrübelerinizi merakla bekliyoruz...özverili bir iş ,kolay gelsin

burgazlı' Alıntı:
evet dediğin yerden aldım bir adet kapalı kasa var oda duruyor ama tekerlekleri ve motor üst kapağı gibim birçok şeyi eksik o yüzden açık kasa aldım benim ki açık yani resimleri yarın yüklüycem nasip se

Resimleri görünce dilime "bodrum hakimi" türküsü dolandı.
Altın makas,gümüş bıcak ile doğradılar tenini...

allah kolaylık versin inşallah güzel bişey çıkar ortaya takipteyiz kolaygele ;)

hayırlı olsun kardeş bende aynısından topluyorum tavna kullandığınız saç kaç mm teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler