Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,980
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

arkadaşlar aracımı standart satacagımdan celik tanpon satılıktır bunun yanısıra orjinal vitara tanpon ve bir adette krom aksesuar tanpon var alıcı arkadaşlarla telden görüşebiliriz . 05452854290

SAM_3738.JPG

SAM_3739.JPG

SAM_3736.JPG

SAM_3737.JPG

SAM_3742.JPG

Etiketler

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

2007 teriosum var 2. nesil sormak istediğim bu araclara get uygulaması yaptınız mı? tadilat gerektiren bir yeri var mı? maliyeti nedir?

caxu' Alıntı:
2007 teriosum var 2. nesil sormak istediğim bu araclara get uygulaması yaptınız mı? tadilat gerektiren bir yeri var mı? maliyeti nedir?

üstadım aracta getle yükseltme yapıla bilinir herhangi bir tahribata gerek kalmaz sadece uzun amatisör takılacak 4 adet yayların altına konucagından sök tak işi olabilir

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı Ve Mekanik İşleri

Merhabalar kolay gelsin

1997 model chevrolet suburban aracıma get yükseltme ve dodik yaptırmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunz? Fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..

çalışmalarınız ve bilginiz çok güzel kolaylıklar diliyorum

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı Ve Mekanik İşleri

takipteyimmm teşekkür ederim :smiley:))
en kısa zamanda eyleme geçeriz umarım

İyi çalışmalar dilerim

dikkat tarihler cok eski :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tarihlerin farkındayım oğuzhan3434 :smiley:)
belki talep yoktr diye düşündüm

ama yinde uyarı için teşekkürler

hiç bir ses seda yok anlayamadım

Adını bilmiyorum şı tamponun üzerine konan baklavalı galveniz sac

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende var abi :p olan yeri biliyorum :smiley:

3/4 alüminyum baklavalı sac kestirelim yada normal sac kestirip galvano teknikte daldırtırız galvanize ;) ekonomik olur hem :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR