Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND
Daha önce KL ye ilk geldiğimde kaldığım bir otele gideceğim, yerli malayların işlettiği bir otel, KL nin merkezi ve turistlerin yoğun kaldığı yer "bukit bintang" . pudurayada önce LRT Monarail ile (her ikiside 1,2 RM) , otele gelip ön rezervasyon yaptıktan sonra çantamı bırakıp dışarı çıktım......KLCC, KL central, Little india daha önce gördüğüm bu yerleri tekrara görmek güzeldi ama daha önce gördüğüm kuala lumpur bayağı değişmiş, hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim, hem daha pahalı olmuş hemde daha önceki nezaket kalmamış diyebilirim,
Otele döndüm , otel sahibi değişmiş çinlilerin eline geçmiş, çok ters insanlar...odalarda pek iç açıcı değil ama geldik bir kere bu akşam dayanacağız...gerçekten tavsiye etmem bu oteli sonrdan daha ucuz ve daha temiz otellerin olduğunu gördüm....
Bu arada bukitbintangtan bahsedeyim...o meşhur alışveriş merkezleri olmazsa hiç gelinmemesi gereken bir yer, çok pahalı bir yer özellikle arap turistler doldurmuş burayı..pahalılığın bir sebebide bu olsa gerek.......