Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,801
Ynt: Hella Sis Farları

owwww bende 1 2 gün önce aksaraydan hella 550 aldım 4 tane bunu duyunca hayal kırıklıgına ugradım kalitesine ismine güvenip alınan bi ürün ilk su geçişince yalan olacaksa çok vahim ???

Etiketler

omergin' Alıntı:
ben onceki mesajlardan gordugunuz gibi siyah hella 1000 lerden almıstım, bugun ilk su geçisinde içleri yarısına kadar su ile doldu.. off-road amaçlı sis farlarının yalıtımının daha iyi olmasını beklerdim..
bu sıkıntı ne oldu son durum nedir sıkıntı giderilebildimi

kasirga1' Alıntı:
birde bu sislerin ışık mesafesi 900 metre fazlasıyla yeter :smiley:

Hella 1000 Siyahlar 900 Mt. Beyazlar daha ucuz ama (Aşağıdaki Linkte Yazdığı Gibi) aydınlatma mesafesi 600 Mt. bilgiyi kontrol edermisiniz ?

http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=&pId=682102&aType=product

[attachment=1]

3_682102[1].jpg

berk' Alıntı:
merhaba ; comet 450 ile comet 550 arasında ne fark var? portbagajıma 4 adet almak ıstıyorum fiyat nedir?
Merhaba comet 450 16x9 comet 550 19x9,5 ebatlarında stokta 450 var tanesi 55tl

Mahmut Bey Merhaba,
benim danışmak istediğim konu şu, benim aracım 24vollt sizin satmış olduğunuz sis farlarından almayı düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli 24volta uygun sis farı varmı yoksa sis farı 12volt ama bir role veya 24-12 çeviricimi kullanmam gerekiyor. yardımlarınızı rica ederim. birde yeriniz nerede istanbuldamısınız?

bacarmobil' Alıntı:
Mahmut Bey Merhaba,
benim danışmak istediğim konu şu, benim aracım 24vollt sizin satmış olduğunuz sis farlarından almayı düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli 24volta uygun sis farı varmı yoksa sis farı 12volt ama bir role veya 24-12 çeviricimi kullanmam gerekiyor. yardımlarınızı rica ederim. birde yeriniz nerede istanbuldamısınız?
Burak bey merhaba aracınız 24volt ise 24volt ampul kullanırsanız başka bir şeye ihtiyacınız kalmayacaktır..

Merhaba Mahmut bey, şu anda elinizde tüm modellerden mevcut mu ? Veya şöyle sorayım, elinizde hangilerinden kaldı. Ben de bir çift Hella almak istiyorum. Teşekkürler.

cetinartan' Alıntı:
Merhaba Mahmut bey, şu anda elinizde tüm modellerden mevcut mu ? Veya şöyle sorayım, elinizde hangilerinden kaldı. Ben de bir çift Hella almak istiyorum. Teşekkürler.
merhaba hazırda hella1000 siyah, hella comet450 beyaz , comet500 beyaz, hella 3000 mavi ,hella 149clasic var. bunların haricinde istediğiniz bir model varsa yazın ithalatçıda varsa temin ederim

Hella 1000'lerde kapak yok yazmıştınız diye hatırlıyorum, kapakları temin etme şansımız olamaz mı ? Bir de bunların güncel fiyatlarınız yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.