Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,802

Etiketler
Ynt: Hella Sis Farları

4 adet hella comet 450 far aldım mahmet beyden kısa sürede elime ulaştı ve gerçekten ürün çok güzel.çok teşekkür ediyorum ilginiz ve bu güzel alış-veriş için

dr_musty' Alıntı:
4 adet hella comet 450 far aldım mahmet beyden kısa sürede elime ulaştı ve gerçekten ürün çok güzel.çok teşekkür ediyorum ilginiz ve bu güzel alış-veriş için
Bende teşekkür ederim iyi günlerde kullanın

http://vimeo.com/10671345

yahu içinden geçtigim su altı ustu bu, tampondaki dandik maxteller bile su almadı.. suyun içinde geçirilen toplam vakit 3 saniye..

Ömer Bey iyi günler.Hellaların böyle bir geçişte su alması bana montaj hatasını düşündürdü.Kabloların lambaya girdiği noktada Gromet adı verilen plastik/lastik bir parca vardır.Kabloların zedelenmesine engel olan bu parça içeri su ve çamur girmesini de engeller. Bu parça konmamış , montaj sırasında zarar görmüş ya da yerine tam oturmamış olabilir.Kontro ediniz.İlave olarak farların altındaki hava deliklerine küçük bir parça cam macunu veya şeffaf dolgu silikonu uygulayabilirsiniz.Far camlarında kımıldama ve boşluk olmaması gerekir.Sorun camlarda ise benim ucuz bir lamba da uygulayarak sonuç aldığım gibi camla yuvası arasına çok ince silikon conta da uygulanabilir.Yine de sonuç alamazsanız, konu önem arz ediyor ve İstanbulda iseniz sislerinizi görerek size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Sevgiler,
Tayfun Sözer

slm arkadaşlar...
Bende Mahmut bey den 4 ADET
Hella Rally 1000 Black Magic Yuvarlak Sis Lambası sipariş ettim, fiyat gerçektem müthiş, nette gerçekten hiç bu paralara bulamadım ayrıca ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
hepinize KONYA"dan sygılar...

abcreklam' Alıntı:
öncelikle 3000 serisinin ölçüsü nedir 2 adet delici 2 adet yayıcı fiyatını ve ayrıca hellanın sitesinde zenon tipleri var bunlarda mevcutmu ( veya 3000 lerde de bu uygulama var mı?)
Merhaba,
3000 blue serisi delici ve 22cm çapında stoğumuzda mevcut.hellanın kendinden xenonlu sistemleri oldukça pahalı olduğundan malesef getirtmiyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR