Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,806
Ynt: Hella Sis Farları

ensarcj61' Alıntı:
H1 Ve H2 arasında ne gibi fark var mahmut bey anlatırmısınız
her ikiside 55watt ancak montaj yuvaları bir birinden farklı.. aydınlatma olarak farkını bende bilmiyorum :smiley:

Etiketler

ben biliyorum desem nasıl olur şaka yanlız bizim ampulde sorun olunca geçici olarak orta ikisine uydurma h1 taktık yandığı zaman h2 daha fazla ışık ve parlaklık veriyor bu arada h2 kullaanacaklar yedek ampul alınız çünkü bazı satıcılar h2 verirmisin dediğimde o ne öyle bir ampul yo diyor genelde h1-h3 bulunuyor

mahmut kardeş iy günller bu haftaki açılışımıza katılamadığın için seni şanssız bir satıcı ilan ettim bilgin olsun. bu hellaları alırken bu kadar bi performas beklemiyordum. parkur uzun olunca geceye kalldık ve önümde giden 5-6 araç var onlarında sisileri iyi fakat bu ne be arkadaş onların 5-6 sının önünü aydınlatıyor birde ayarsız dallar falan ayarını kaçırdı inan senle tanışıp hella aldıgım için şanslıyım.
Burdan sis farı almak isteyenlere kesinlikle hella diyorum pişman olmazsınız
mahmut kardeş izmite yolun düşerse mutlaka bekleriz sevgiler

abcreklam' Alıntı:
mahmut kardeş iy günller bu haftaki açılışımıza katılamadığın için seni şanssız bir satıcı ilan ettim bilgin olsun. bu hellaları alırken bu kadar bi performas beklemiyordum. parkur uzun olunca geceye kalldık ve önümde giden 5-6 araç var onlarında sisileri iyi fakat bu ne be arkadaş onların 5-6 sının önünü aydınlatıyor birde ayarsız dallar falan ayarını kaçırdı inan senle tanışıp hella aldıgım için şanslıyım.
Burdan sis farı almak isteyenlere kesinlikle hella diyorum pişman olmazsınız
mahmut kardeş izmite yolun düşerse mutlaka bekleriz sevgiler

Ya abi hiç sorma face.. den izliyorum zaten videlarınızı içim gitti amma gezmişsiniz geleceğim inşallah kaçarı yok..bu arada mustafa41 lastikleri değiştirmiş herhalde fena gidiyor ne marka lastik aldı ?

Arkadaşlar bu sene için son 8 adet hella rally1000 kaldı malum sene sonu sayım işleri olduğundan bu seneki son ürünler bilginiz olsun..

Merhaba,

CJ5 sahibiyim,tepelere Hella Rally 1000 Black Magic 4 adet düşünürsek,tampon üzerine 2 adet öneriniz ne olur ve tepe sisler için ayak temin edebileceğimiz bir yer varmıdır

Hayırlı Satışlar

Rüzgar_71' Alıntı:
Merhaba,

CJ5 sahibiyim,tepelere Hella Rally 1000 Black Magic 4 adet düşünürsek,tampon üzerine 2 adet öneriniz ne olur ve tepe sisler için ayak temin edebileceğimiz bir yer varmıdır

Hayırlı Satışlar
Merhaba tepe sisleri için ayak yukarıda abcreklam nicli arkadaştaki ayaktan olur dersen sanada verebilirim. ön tamponada rally 1000 black kullanabilirsiniz bir biri ile uyumlu olması daha güzel yakışır diye düşünüyorum..

Benim ki bestop olduğu için o modeli monte edemeyiz,önlere aynı olması güzel olurda delici ve yayıcı diye tabir edilen bir ayrım gerekmiyormu

Böyle bir ayak var ise olabilir diye düşünüyorum

jeep_cj5_over_kill+44_inch_irrigation_tires.jpg

Rüzgar_71' Alıntı:
Benim ki bestop olduğu için o modeli monte edemeyiz,önlere aynı olması güzel olurda delici ve yayıcı diye tabir edilen bir ayrım gerekmiyormu

rally 1000 ler delici yayıcı olarak dikdörtgen modellerden var comet 450-550 modellerinden ama senin arabanın farlarıda yuvarlak olduğundan yakışmaz gibi geliyor bana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR