Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,819

Etiketler
Ynt: Hella Sis Farları

Mahmut bey; hella 1000 ler geldi ve taktırdım teşekkür ederim. Fotolar:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43517.msg743951#msg743951

murgurkan' Alıntı:
Mahmut bey; hella 1000 ler geldi ve taktırdım teşekkür ederim. Fotolar:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43517.msg743951#msg743951
çok yakışmış iyi günlerde kullanın..

Teşekkürler.Bana ozaman delici dedikleri modelden lazım.Şu anda aracımda önde 4 adet, yanlarda 2 adet, arkada 2 adet toplam 8 adet bu modellerden(450 ve 550) koymuş benden önceki arkadaş.Ben öndeki 2 tanesini delici ile değiştirmek istiyorum.Ama bu modelden (ebad ve kasa) bulabilirmiyim? aynı yuvaya otutacağım.
Yardımınız için teşekkürler.

GYRY' Alıntı:
Teşekkürler.Bana ozaman delici dedikleri modelden lazım.Şu anda aracımda önde 4 adet, yanlarda 2 adet, arkada 2 adet toplam 8 adet bu modellerden(450 ve 550) koymuş benden önceki arkadaş.Ben öndeki 2 tanesini delici ile değiştirmek istiyorum.Ama bu modelden (ebad ve kasa) bulabilirmiyim? aynı yuvaya otutacağım.
Yardımınız için teşekkürler.

delici olarak 450 veya 550 ebatlarında malesef yok tavana 1000 veya 3000 tarzında birşeyler tavsiye ederim..

abcreklam' Alıntı:
mahmut kardeşim hella 1000 leri taktım bayağı iyi aydınlatıyor resimleri yarın atarım teşekkürler

Yücel abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan resimleri bekliyorum..

sis farını senden aldığım için şanslıyım sadece hella değil iyi bir arkadaşda kazanmış oldum,
h1 ampul ile h2 ampulünde farkını görmüş olduk teşekkürler arkadaşım.

2.jpg

3.jpg

Yücel abi bende tüm değerli arkadaşlarım gibi sizlerde dost olmaktan gurur duyarım. güle güle iyi günlerde kullan arabanın maşallahı var.en kısa sürede görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR