Merhaba delici olarak size hella 3000 de önerebilirim isterseniz mavi olarak temin edebilirim fiyatı hella1000 ile aynı olur tanesi 135tl çap olarak 22cmjan' Alıntı:iyi günler bi şey sormak istiyodum bu sis farları delici olarak da görev yaparm tavan spotu olarak yada bunlara başka bi değişiklik mi
yapılıyo , bu tavan spotu için elinizde ürün varmıdır bu sisler hakkında tam net bilgim yokda sağdan soldan duyma bilgiler işte
Merhaba beyaz camlı sis farları kurallara göre kapaklı olmak zorundadreamhits' Alıntı:Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?
kasirga1' Alıntı:Merhaba beyaz camlı sis farları kurallara göre kapaklı olmak zorunda
sarıyı tam olarak bilmiyorum ama hella sislerin içinden beyaz ve sarıdan kapak çıkıyor diğerlerinde kapak yokdreamhits' Alıntı:Bilgiendirme için teşekkür ederim, sarı olduğu zaman kapak zorunluluğu yok mu?
Merhaba fiyatlarda bir değişiklik yok adet fiyatlarıdır.mdilek' Alıntı:İlk mesajınızdan bu yana fiyat değişikliği var mı? tek adet mi çifti mi bu fiyattır?
Erhan bey merhaba iyi günlerde kullanın..sutozu' Alıntı:Mahmut bey merhabalar,rallye 1000 ler elime ulaştı teşekkürler..
FREE LANDER SALİH' Alıntı: