Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,802

Etiketler
Ynt: Hella Sis Farları

iyi günler bi şey sormak istiyodum bu sis farları delici olarak da görev yaparm tavan spotu olarak yada bunlara başka bi değişiklik mi

yapılıyo , bu tavan spotu için elinizde ürün varmıdır bu sisler hakkında tam net bilgim yokda sağdan soldan duyma bilgiler işte

jan' Alıntı:
iyi günler bi şey sormak istiyodum bu sis farları delici olarak da görev yaparm tavan spotu olarak yada bunlara başka bi değişiklik mi

yapılıyo , bu tavan spotu için elinizde ürün varmıdır bu sisler hakkında tam net bilgim yokda sağdan soldan duyma bilgiler işte
Merhaba delici olarak size hella 3000 de önerebilirim isterseniz mavi olarak temin edebilirim fiyatı hella1000 ile aynı olur tanesi 135tl çap olarak 22cm

Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?

dreamhits' Alıntı:
Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?
Merhaba beyaz camlı sis farları kurallara göre kapaklı olmak zorunda

dreamhits' Alıntı:
Bilgiendirme için teşekkür ederim, sarı olduğu zaman kapak zorunluluğu yok mu?
sarıyı tam olarak bilmiyorum ama hella sislerin içinden beyaz ve sarıdan kapak çıkıyor diğerlerinde kapak yok

merhaba mahmut bey,

aracıma hella 1000 veya 3000 düşünüyorum öncelikle ön korumaya takılabilirmı ve hem şehir hemde arazi için hella 1000 lerimi tavsiyedersiniz.daha önce hiç delici tarz da sis kullanmadım diğer sislerden farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
merhaba mahmut bey,

aracıma hella 1000 veya 3000 düşünüyorum öncelikle ön korumaya takılabilirmı ve hem şehir hemde arazi için hella 1000 lerimi tavsiyedersiniz.daha önce hiç delici tarz da sis kullanmadım diğer sislerden farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla

Merhaba öncelikle ön koruma panjur kısmına takmayı düşünüyorsanız 3000 belki büyük gelebilir bir ölçmek lazım.diğer sislerden derken aracın üzerindeki sislerden bahsediyorsanız arada aydınlatma olarak bir hayli farkı var.birde bu sislerin ışık mesafesi 900 metre fazlasıyla yeter :smiley:

ben onceki mesajlardan gordugunuz gibi siyah hella 1000 lerden almıstım, bugun ilk su geçisinde içleri yarısına kadar su ile doldu.. off-road amaçlı sis farlarının yalıtımının daha iyi olmasını beklerdim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR