fatihh
Ana Kamp
Ynt: Hella Sis Farları
teşekkür ederim mahmut bey gün içerisinde tekrar cepten arayıp siparişimi vericem.
teşekkür ederim mahmut bey gün içerisinde tekrar cepten arayıp siparişimi vericem.
bende teşekkür ederim Fatih bey 2 adet paketliyorum..fatihh' Alıntı:teşekkür ederim mahmut bey gün içerisinde tekrar cepten arayıp siparişimi vericem.
Burak beybarbecue' Alıntı:Arkadaşlar,
Bu konu hakkında oldukça bilgi eksikliğim var. Bana okuyup öğrenebileceğim bir web sitesi tavsiye eder misiniz?
Amacım hangi modelin ne işe yaradığını öğrenmek ve akabinde doğru ürünü sipariş edebilmek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Saygılar, selamlar,
Burak Dirican
bukonu bayağı göreceli bu farları ne amaçla takmak istiyorsunuz ? karanlık bir orman veya arazide mi ? delici farlar camında çizgisi olmayan projektör tipi olanlardır yayıcılarda çizgili olanları ancak genelde unutulan bir husus var taktığınız farları sis farı eğer montajı tamponun alt tarafına değilse zaten siste pek işe yaramıyor bu kadarı sizin için yeterlimi bilmiyorum ama benim bildiklerim kısaca bu kadar..barbecue' Alıntı:Mahmut Bey
O zaman size zahmet olmaz ise, bana bu konuda yardımcı olmanızı rica edeceğim. Aşağıda size ilettiğim konularda bana yanıt verebilirseniz memnun olurum.
Aracın üzerinde ne tür ekstra farlar olmalı?
Yakın aydınlatma, delici, dağıtıcı gibi terimler kullanılıyor, bunların ne tip özellikleri vardır? Hangi modeller dağıtıcı, hangileri delici özelliğe sahiptir.
Bunların araç içinden kumandaları ne şekilde olmaktadır?
Hepsini bir noktaya toplamak gerekirmeyeceğine göre, farklı farklı kumandalar mı tercih edilmektedir?
Akılma daha bir sürü soru geliyor ama, sizlerinde vaktini almak istemem.
Selamlar, saygılar,
Burak
barbecue' Alıntı:Mahmut Bey
O zaman size zahmet olmaz ise, bana bu konuda yardımcı olmanızı rica edeceğim. Aşağıda size ilettiğim konularda bana yanıt verebilirseniz memnun olurum.
Aracın üzerinde ne tür ekstra farlar olmalı?
Yakın aydınlatma, delici, dağıtıcı gibi terimler kullanılıyor, bunların ne tip özellikleri vardır? Hangi modeller dağıtıcı, hangileri delici özelliğe sahiptir.
Bunların araç içinden kumandaları ne şekilde olmaktadır?
Hepsini bir noktaya toplamak gerekirmeyeceğine göre, farklı farklı kumandalar mı tercih edilmektedir?
Akılma daha bir sürü soru geliyor ama, sizlerinde vaktini almak istemem.
Selamlar, saygılar,
Burak
barbecue' Alıntı:Herkese değerli paylaşımları için teşekkürler.
Gelelim marka ve model tercihine,
Onermiş oldğunuz Hella farlardan hangi modeller delici, hangisi yol yardımı farıdır?
Bu konuda da bana biraz bilgi verebilir misiniz lütfen.
Selamlar, saygılar,
Burak