Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,938
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum ,herkese selamlar :smiley:

1. Hasan - cj5
2. Ayhan - Duster
3. Umut-Elif - Niva
4. Ceyhun - Amarok
5. Sezgin x2 - Niva
6. Rüstem - ? ( Bir ihtimal )
7. Bahadir Terrano
8. Ercan ve ailesi (Niva )
9. Mert - Alp - Yusuf - Jeep ZJ (0533 4706107)
10. Oktay ve ailesi -samara

Etiketler

1. Hasan - cj5
2. Ayhan - Duster
3. Umut-Elif - Niva
4. Ceyhun - Amarok
5. Sezgin x2 - Niva
6. Rüstem - ? ( Bir ihtimal )
7. Bahadir Terrano
8. Ercan ve ailesi (Niva )
9. Mert - Alp - Yusuf - Jeep ZJ (0533 4706107)
10. Oktay ve ailesi -samara
11 Sunay/ uzun / mitsubisi
12 Erol terrano

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.40#ixzz2Dk4IPRMb

Gezimizi tamamladık. Herkese teşekkür ederim.

DSC00372.JPG

DSC00375.JPG

DSC00378.JPG

Biz de tesekkur ederiz. Cok guzel bir gezi oldu. En kisa zamanda benzer aktivitelerde bulusmak dilegiyle..

Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz :smiley: dimi Erol... Bendeki fotoları yarın ekleyeceğim internetim evde yavaş olduğu için ekleyemiyorum

DSC_0004.jpg

herzamanki giibi gene cok güzel bir gün geri de kaldı katilan arkadaşlara tekrar teşekürler
15ve16 sında ovacık kampında görüşürüz gene

Geçirdiğimiz güzel pazar gününe dair bir kaç foto daha

IMG_20121202_144659.jpg

DSC_0061.JPG

DSC_0043.JPG

atoprakdeviren' Alıntı:
Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz :smiley: dimi Erol... Bendeki fotoları yarın ekleyeceğim internetim evde yavaş olduğu için ekleyemiyorum

Ayhan kardeşim bende sizlere teşekkür ederim. Kış ayında sık sık gezilerimiz olacak İnşallah. Hele kar yağdığında Nif veya Spil dağı tırmanışı harika ve maşekkatlı oluyor tabi heyecanlıda oluyor. Dusterin birde kar performansını görelim derim. ;) Tekrar görüşmek umuduyla eşinize ve size saygı ve selamlarımla...

arkadaşlar pazar gunu alaçatı urla yapacagız hafif orta (yagısa göre) sertlikte bir parkur.saat 10,30 alaçatı total de buluşuyoruz eger izmirden gelenlere erken ise saati istediğiniz saate çeviririz.Buradan 3 araç katılıyoruz.Ege başlığı altından takip edebilirsiniz

Ercan Abinin Zorlu Tepeye tırmanışı Youtube a eklenmiştir.

http://youtu.be/5ndl5zaCPAg

görseller için teşekkürler.... birdahaki etkinlige gezi mahiyetinde katılmak isterim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri