Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,938
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - Amarok
5 Sezgin x2 - Niva
6 Rüstem - ? ( Bir ihtimal )
7 Bahadir Terrano

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.20#ixzz2DH0EA2er

Etiketler

sezginbaltalı' Alıntı:
abiler sormaya da çekiniyorum ama. etkinliği cumartesi günü gerçekleştirme imkanımız var mı?

Sezgin kardeşim arkadaşların çoğunlukla pazar günü izni olduğu için pazarı seçtik. Selamlar...

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - Amarok
5 Sezgin x2 - Niva
7 Bahadir Terrano
8 ?

atoprakdeviren' Alıntı:
İzmirde bu ise merakli fazla kisi yok sanirim ben genelde karagol(yamanlar) emiralem hattinda dolasiyorum hafta sonlari hic kimse ile denk gelemedim.

izmirde bu işin cok meraklıısı var ama izmir de ki arkadaşlar 3yada 4 gurup halindeler o yuzden bi araya gelemiyoruz

erco' Alıntı:
izmirde bu işin cok meraklıısı var ama izmir de ki arkadaşlar 3yada 4 gurup halindeler o yuzden bi araya gelemiyoruz
[Ercan bey 3 ya da 4 lü gruplara çoktan razıyım ben..Tek başıma çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman :smiley:

erco' Alıntı:
bir aksılık olmasa bende kaynaklar tarafından zirveye dogru yol alacagım Eşim ve kücük kızımla

Ercan bekliyorum. Ben Kaynaklar yolundan hiç çıkmadım olmadı dönüşü senle beraber kaynaklardan yaparım. Selamlar görğşmek dileğiyle...

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - Amarok
5 Sezgin x2 - Niva
7 Bahadir Terrano
8 Ercan ve ailesi (Niva )
9 ?

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.30#ixzz2DdJlp7eP

Arkadaslar pazar gunu nerde bulusucaz . Etkinlik te neler yapicaz yani angal falan yapacaksak hazirlikli gelelim.bide es durumunu sorucam eslerimizi getiyormuyuz ?

atoprakdeviren' Alıntı:
Arkadaslar pazar gunu nerde bulusucaz . Etkinlik te neler yapicaz yani angal falan yapacaksak hazirlikli gelelim.bide es durumunu sorucam eslerimizi getiyormuyuz ?

Ayhan merhaba. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında ben sizi bekleyeceğim. Yani Ankara yolundan Kemalpaşaya sapan yola girince ben yol kenarında bekliyor olacağım. Eşli gelen var gelmeyen var. Mangal v.s. bulundur çünkü zirve nin altında mangal molamız olacak. Tel : 0 532 244 2996 Hasan Öztürk Selamlar...

Ok biz 2aile 4 kisi gelecegiz 35ar5368 siyah duster 05322109343 pazar sabahi gorusmek uzere

izmir tarafdan cıkmak isteyenler de buca kaynaklar opet benzinlikde buluşacagız pazar sabahı saat 10. 00 da bana uşalmak isteyenler 05425252563 Ercan /erco/

Naturalist61' Alıntı:
Ayhan merhaba. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında ben sizi bekleyeceğim. Yani Ankara yolundan Kemalpaşaya sapan yola girince ben yol kenarında bekliyor olacağım. Eşli gelen var gelmeyen var. Mangal v.s. bulundur çünkü zirve nin altında mangal molamız olacak. Tel : 0 532 244 2996 Hasan Öztürk Selamlar...

Hasan bey,telefonunuzu kaydettim. Benim numaram 0 532 60 237 60.. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında olacağım. Görüşmek üzere.. Ceyhun Türkoğlu

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - Amarok
5 Sezgin x2 - Niva
7 Bahadir Terrano
8 Ercan ve ailesi (Niva )
9 Mert - Alp - Yusuf - Jeep ZJ (0533 4706107)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.30#ixzz2DhxWaP7v

Tamam arkadaşlar telefonları kaydettim. Görüşmek üzere selam ve saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri