Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,938
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

atoprakdeviren' Alıntı:
İzmirde bu ise merakli fazla kisi yok sanirim ben genelde karagol(yamanlar) emiralem hattinda dolasiyorum hafta sonlari hic kimse ile denk gelemedim.
Ben umutsuzca hafta sonlari birlikte araziye cikacak adam ariyorum. Ama maalesef cogunlukla yalniz gitmek zorunda kaliyorum. Yalniz cikmanin sakincalari ise malum! Bu ise hevesli herkeste ayni seyden sikayet ediyor. Demek ki organize olmamiz konusunda bir sikinti var.

Etiketler

Ben izmirdende bolgenin adini daha fazla her platformda duyuracak ekipler cikacaktir diye dusunuyorum bence bu tarz organizasyonlari daha fazla yapalim daha fazla bir araya gelip fikir alisverisinde bulunalim.y

valla evet tek gezmek yerıne ırtıbata gecebılırız ben bornovada oturuyorum mesela burdan bıyerlere gıdebılırız.tek gıtmek yerıne bırbırımızle gezılerı paylasmalıyız

Aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz : Araziye yalnız çıkmamak ! bu hem güvenlik açısından önemli,hem de o güzellikleri kendimiz gibi doğasever arkadaşlarla muhabbet ortamı yaratarak yaşamanın tadı başka. Öyleyse 2 Aralık'taki bu etkinlik bir başlangıç olsun. Orada bir araya gelelim,tanışalım,sonrasında ise birlikte güzel organizasyonlar yapalım. Benimle aynı düsüncedeki arkadaşlar lütfen gelsinler.

Haydi arkadaşlar madem istiyorsunuz listeye isminizi ekleyin. Görüşmek dileği ile...

Atoprakdeviren mesaj atmıssınız ama ben size gönderemedim yada beceremedim

Arkadaşlar İzmirdeki gezileri Smynoff ofroad kulübü, sayfasından facebook tanda takip edebilirsiniz.

Merhabalar,
Hasan kardeş, boş yerin varmı belli olmaz.Sis pazarında görüşemedik, belki Nif dağında görüşürüz kimbilir.
Sahi sen bordo Frontera ilemi çıktın Sis'e.
Hanyanında evler yakın haberin olsun, su deposundan devamla yolun kenarındaki ev babamın evi hani yol tarafı fidanlarla kaplı olan ev.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Facebook kullanmak sart sanirim bu organizasyonlari takip etmek icin

öncelikle selamlar. biz de bir abimizle 2 niva olarak size eşlik etmeyi düşünüyoruz tabi durumlarımız müsait olursa.

O zaman şöyle bir liste başlatalım....

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - ?
5 Sezgin x2 - Niva
6 Rüstem - ? ( Bir ihtimal )

1 Hasan - cj5
2 Ayhan - Duster
3 Umut-Elif - Niva
4 Ceyhun - ?
5 Sezgin x2 - Niva
6 Rüstem - ? ( Bir ihtimal )
7 Bahadir Terrano

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93267.20#ixzz2DApH6Pnc

abiler sormaya da çekiniyorum ama. etkinliği cumartesi günü gerçekleştirme imkanımız var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri