Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,115
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

aslanahmet' Alıntı:
Bu yaz için çekme karavan fikrinden vazgeçmedim.
Esas hayalim şu; Syncro
http://www.sahibinden.com/transporter_2_5_tdi_50_yil_syncro-75WQQaXQQ20605579WQQpXQQdisplayitem?
2011 veya 2012 de biraz para biriktirip, aracımı satıp, üzerine de kredi alarak şöyle bir araç almak.
Bu haliyle bile bütün Türkiye'yi gezerim. Karavan olmasına gerek yok. Sadece arkasına bir porta-potti, bir piknik tüpü attıp, bir de vebasto taktık mı yeter.

Ahmet dediği syncro özel birşey Türkiyeye adetli gelen bir araç.Düşünsenize Türkiyede yanlızca 50 ad var çocuğuna bile miras bırakırsan satmaz öyle bir araç yani.

Etiketler

vw caddy' Alıntı:

bir defender muhtemelen 130 v8 olabilir konuya erken girdim fakat heycanımı bağışlayın karavan modellerini, google incelerken buraya kadar geldim ve geldiğim yer yabancı sayılmaz :smiley: bu araç güzel olmuş.

[attachment=1]

Mobile_02.jpg

Mobile_03-125x125.jpg

Mobile_17-125x125.jpg

Sayın birtutammavi aramıza hoş geldiniz,burası haberler duyurular bölümü,bu fotoğraflardan daha önce çokca yayınlandı burada hayalinizin olması güzel umarım en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz,size tavsiyem karavan örnek model ve resimleri başlığına bir bakmanız orada bunlar gibi binlerce var birde fotoğraf boyutu 100 kb ve üzeri olursa 250 kb'a kadar daha güzel olur.kalın sağlıcakla.

Sayın birtutammavi isterseniz o başlığı oradan silin size kalmış ama önce karavan tanışna bölümüne kendinizi tanıtan bir yazı yazın ki sizi tanıyabilelim sonra hayalinizi ne yapmak istediğinizden bahsedin size daha kolay yardımcı oluruz,burası tamamıyle ticari bir kaygı güdmeyen tamamıyle paylaşımı amaçlayan doğasever dost canlısı insanların olduğu bir forum bunu zamanla siz kendiniz göreceksiniz hiç çekinmeden istediğiniz soruyu sorabilirsiniz size yardım için hazır bekleyen arkadaşlar var keyifli paylaşımlar diliyorum.

KGs-47-TDB-nacht.jpg

KGs-47-TDB-dag.jpg

KGs-47-TDB-keuken.jpg

KGs-47-TDB-toilet.jpg

Türkiyede karavan üreten firmalardan pek hoşuma gide olmadı bir sitede bu karavanı gördüm tam aradığım karavandı fiyatı möblelei 7500tl sitede ilanı vardı http://www.aykaravan.com/ hemen telefona sarıldım 3 ay sonra üretime geçeceklerini söylüyorlardı 3 ay sonra bir 3 ay daha derken firma yetkilisi vazgeçtiklerini açıkladı hayallerim alt üst oldu. Dış aksamda ERBA karavan 12500tl ilanı fena değil ama iç dizayn vasat çok kaba iç dizaynıhttp://www.kip-caravans.nl/ sitedeki karavanın içine benzetseler süper olurdu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR