KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Birlikteliğiniz pek kısa sürdü Emre Bey, keşke defenderınızı da yurt dışına götürebilseniz, hayırlısı diyelim, aracınız hakkı da detaylı bilgiyi ilan bölümünde ve sahibinden de görürüz yakında eminim. Pişman olmamanız dileği ile hayırlı satışlar şimdiden.
Birlikteliğiniz pek kısa sürdü Emre Bey, keşke defenderınızı da yurt dışına götürebilseniz, hayırlısı diyelim, aracınız hakkı da detaylı bilgiyi ilan bölümünde ve sahibinden de görürüz yakında eminim. Pişman olmamanız dileği ile hayırlı satışlar şimdiden.
Alkim bey valla arac satilmasin diye elimden geleni yapiyorum emin olabilirsiniz. Bir daha bu sartlarda bu temizlikte bulamam cok eminim. En kotu cekerim garaja donusumde 1 aku 4 lastik ister
Valla bir ruzgar esti Antalya dedik ikinci ruzgar esti boyle oldu... cok istemeyecegim diye hep diyorum kendime de bir turlu olmuyor iste... gorusecegiz elbet benim icim rahat. Sadece zaman meselesi...
Bu arada TR den ayrilisim 02 Ocak ta. Su an Antalya dayim 27 sinde İstanbul oradan Golcuk... bize kalan 1 ya da 2 gun... bunlardan birinde dibine kadar camura batmayi planliyorum...
Tafa hazir ol cumartesi gecen gittigimiz yere gidiyoruz... inicez bu sefer oradan ona gore
Bu arada TR den ayrilisim 02 Ocak ta. Su an Antalya dayim 27 sinde İstanbul oradan Golcuk... bize kalan 1 ya da 2 gun... bunlardan birinde dibine kadar camura batmayi planliyorum...
Tafa hazir ol cumartesi gecen gittigimiz yere gidiyoruz... inicez bu sefer oradan ona gore