Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,888
oy oy oy. putin'i seviyoruz değil mi

Sent from my MI 6 using Tapatalk

ben hiç bir ülkenin koyduğu kuralı çiğnemem. kural sorgulamam. sadece uyarım. ama bulgarlar beni bile çileden çıkarttılar. nerede türk plakalı araba görseler durdurup rahatsız ediyorlar. ben 1000 km fazladan yol teperim ama o köpeklerle de muhatap olmam. o kadar diyeyim. yani işin özü çalı dolaşıyorum bulgarla dalaşmaktansa.

Yaşadıklarınız hakkında zıtta bir şey söylemeyecegim.
Ben kendi aracımla yani Türk plakalı aracımla çok sık girip çıkıyorum.Bana bu güne kadar bir kere musallat oldular.Gece vakti Burgazdan Kırcaaliye gidiyordum kontrol bahanesi ile durdurup açıkça rüşvet istediler bende açıkça vermeyecegimi söyledim yaklaşık 3-4 saat kadar oyaladıktan sonra haydi git dediler.
Pek çok kere görevli polislerin önünden geçtim hatta yol sordum tek yaptıkları ön camın sağ alt köşesinde vinette pulu varmı ona bakmak oluyordu.
Benim araba görüntü olarak bakımsız gariban arabası galiba birazda arabanın o anki görüntüsüne vede arabanın satış değerine bakıp içindekini rahatsız edelim mi diye karar veriyorlar.
Haaa bir şey daha var.Bulgaristanda gece olup el ayak çekildiği zaman arabanla bir yere gitmeyeceksin.Gündüz gayet efendi olan bulgar trafik ve gümrük muhafaza polisleri gece olunca kurt adam kesiliyorlar.
Bir ara Gürcistanda böyle imiş.
Saygılar

gezinizi ilgiyle takip ediyoruz. Karl Voyy Atatürk'ün böbrek rahatsızlığı nedeniyle 1918 yılında 1 ay kaldığı şehir. orada Atamızın kaldığı otelde Atatürk'e ayrılmış bir bölüm var. Atatürk'ün kaldığı odayı şu an müze yapmışlar. inşallah burayı gezmişsinizdir ve resimlerini paylaşırsınız

hayalini herzaman kurduğum ama henüz yapmak için fırsat bulamadığım birr gezi olmuş sizinki.tebrik ederim.paylaşım içinde tşk.

hayalini herzaman kurduğum ama henüz yapmak için fırsat bulamadığım birr gezi olmuş sizinki.tebrik ederim.paylaşım içinde tşk.
herşey hayalini kurmakla başladı bende. bugünden geci yok, açın yandex haritaları, çok bacaklı hayali rotalar oluşturun. tarih belirleyin, booking.com dan otel ya da daire bakın, yakıt fiyatı bakın. sonra bir bakmışsınız yollardasınız…

hayal etmeyen yaşayamaz

Yaşar hocam bunu rapora dökelim Özellikle Romanya Sırbistan geçisinizi merak ediyorum. Çok özledim Varsac taki pasaport polislerini hahaha )
elim rahatlasın detaylı rapor yazacağım, bu sefer ukraynadan macaristana geçtim, çok istememe rağmen romanyaya giremedim ama sırbistana iki kez girdim ve belgradda bir gece kaldım. hiç sorun yaşamadım. sorunu bir ab ülkesi olmasına rağmen araba ruhsatına 1 saat elindeki normal feneri tutup sahte bu diyen polonya sınırında yaşadim. ama o salağın şahsi ve fevri yaklaşımını ne ab ne de polonya'ya mâl etmem mümkün değil.

Varsac dan giriş rahat çok sıkıntı olmuyor zaten ordaki kontrolcüler baya Türk seviyorlar, ama Nişten sonra Makedona geçerken yada tam tersi Makedondan Sırba girerken aynı değil. İki kez geçtim ikisinde de sorun yaşadım . Birinde trende herkesin içinde valizlerimi boşaltıp köpekle kontrol ettiler. Koca trende sadece bana

merhabalar arkadaşım okudum gezinizi supersin Sizden ricam Mersin’den Almanya’ya araba ile gitmek istiyorum. Yardımınızı rica edeceğim. Dil bilmiyom yeşil pasaportum var . Berlin e gidecem. Bana rota çizseniz ve nerelerde kalmamı tavsiye edersiniz tek yolculuk yapacam. Geze geze gitmek istiyom hangi şehirlerde kalmalıyım ? Bu gibi bilgiler verirseniz mutlu olurum saygılarımla

cemal bey selamlar,

size özelden numaramı gönderdim, telefonla konuşalım, önceliklerinizi belirlersek rota en kolay şey.

Merhaba. Bende 2014 yılın da Kyron la güneyden yunanistan makedonya arnavutluk karadağ bosna hersek hırvatistan slovenya avusturya italya isviçre ispanya madrid oradan kuzeye çıkıp fransa belçika hollanda almanya macaristan sırbistan bulgaristan üzerinden 28 günde dolaşıp gelmiştim. Kyron beni ne yordu nede üzdü. sadece almanya da far ampülünü değiştirdim.

wow, supermis. toplam km ne kadardı?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulgaristan'da hırsızlık olayı çok oluyormuş. Gurbetçi vatandaşlarımız bu konuda çok muzdaripler. Ben ve eşim ile 7aralık 2019 günü fransa'ya hareket etmeden önce Kapıkule'de kime sorduysam kesinlikle otobandan ayrılmadan ve tüm bulgaristanı gündüz geçmemizi söylediler yakıt almak için girdiğinizde bile bir kişi arabada kalarak emniyeti sağlamayı söylediler. Yoksa aracınızı soyup soğana çeviriyorlar dediler. bende sırp'a kadar hiç durmadım. Fransa'da bir gurbetçi vatandaşımız Türkiye'ye ziyarete giderken otobanda bazı yerler yapım aşamasında kapalı olduğu için şehir içine girmek zorunda kaldıklarında size yol gösterme bahanesi ile çıkmaz sokaklara yönlendirmeye çalışmışlar. Kısacası soymak için her yolu deniyorlar. Çok dikkatli olmalı sevgiler.

SON KONULAR - FORUM