Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,781
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

ayayyusuf' Alıntı:
selamlar daha öncede yazmıştım misafir olarak katılmak isterim diye eğer araçlarda boş yer olursa gelmek isterim bu etkinliğe umarım çıkar :smiley: olmasa da bir daha ki etkinliğe aartık.. ;)
Yusuf bey belirtilen saatte migrosun önünde olun benim araba boş

Etiketler

meteorolijiye baktım hava sağnak yağışlı görünüyor Menderes hava durumuna göre alternatif proje hazırlarsan iyi olur

BU hafta şansım yok. Daha önceden yaptığım program nedeniyle dörtyolda olmam gerekiyor. İyi geziler kazasız belasız yolculuklar. ( Resimler bu sefer sizden) ;D ;D ;D

Haftasonu gerçekleştirdiğimiz geziden çok keyif aldım , başta Menderes Bey olmak üzere planlayan davet eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdiilik cep telefonu ile çektiğim resimleri paylaşacağım en kısa sürede kamera ile çektiklerimi yüklerim. Kısa sürede görüşmek ümidiyle , iyi günler.

IMG_1814.jpg

IMG_1818.jpg

IMG_1824.jpg

IMG_1825.jpg

IMG_1826.jpg

evet bende bir şeyler yazayım ama:smiley: .Katıldığım ilk etkinlikti ve hiç yabancılık çekmedim bunu belirtmek istiyorum..Zaten etkinlik programı, parkur gezilip görülen yerler çok güzeldi . Emeği geçen büyüklerimize çok teşekkür ederim .Bundan sonraki etkinliklere de katılmayı isterim.Bende günün anısına birkaç foto yüklüyorumm..

Fotoğraf-0023.jpg

Fotoğraf-0020.jpg

Fotoğraf-0024.jpg

Fotoğraf-0032.jpg

Fotoğraf-0036.jpg

Yusuf, eline saglik.
Bir dahakine de bekliyoruz

Yaşadığım aksaklık nedeniyle,
Öncelikle kusura bakmayın aslın da biraz bilebile lades oldu.
Emeği geçenlere bizi bekleyen çocuklarımıza ve hanımlara HEPİNİZE teşekkür ederim.

Sedat abi, su bidonunun yeri de değişiyor bilgine.(senden daha çok şey öğreneceğiz)

Fotoğraf çekemedim sadece facte iki tane koordinat ve yüksekliği gösteren fotoğrafım var.

Hepinize selamlar

Herkese selamlar,

İlk defa aranıza katıldığım bu etkinlikten çok keyif aldım,
Öyle ki eve gidip Clio'ma pis pis bakışlar attım, seni satıp cip alacağım diye :smiley:

Öncelikle beni davet eden Ercüment Hocama, arabasına alan Ahmet'e, organizasyonu düzenleyen Menderes Hocama ve tanıştığım tüm Abilerim/Ablalarıma teşekkürlerimi sunar elimdeki 2-3 fotoğrafı sizlerle paylaşmak isterim.

2012-11-25120440.jpg

2012-11-25120507.jpg

2012-11-25133750.jpg

2012-11-25134058.jpg

2012-11-25153256.jpg

(Fotoğrafların çoğunu Ahmet'in makinasıyla çektiğimden ve Fatih-Mustafa ikilisinin çok çok daha iyi fotoğraflar çekeceğini bildiğimden 5 tane paylaşıyorum)

Başka etkinliklerde görüşmek üzere,

Sertaç KAYA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri