Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,786
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

erkingedik' Alıntı:
Menderes hocam, aracimin son ilaveleri yapiliyor. Pazara kadar cikmasini bekliyorum.
Aksaklik olmazsa aranizda olacagim.
Selamlar.
Erkin.
Fazla uzatma ölçülü yap çıkıntılar sağa sola takılıyor

Etiketler

erkingedik' Alıntı:
.

Sedat abi, su bidonunun yeri de değişiyor bilgine.(senden daha çok şey öğreneceğiz)
Arabalarınızı yaptırdığınız yerlerin bilgilerini yazın boş kaldıkça gidip başında duracağım o ustalar benden bıkıp bir daha gelmeyin diye arabaların bakımını montajını düzgün yaparlar ben ücret filan istemiyorum arkadaşıma yapılan yanlış banada yapılıyor selamlar

Sedat abi, supersin:smiley:) sabah sabahmcok guldum.

Böyle bir ekip ve böyle ekip arkadaşlarımız olduğu için çok şanslıyız bence.Herkesin ayrı güzelliği var bide her yere gidebilsek (terör belası yüzünden) daha iyi olacak.Emeği geçen herkese binlerce kez teşşekkürler ederiz.

MTNYLDRM2' Alıntı:
Böyle bir ekip ve böyle ekip arkadaşlarımız olduğu için çok şanslıyız bence.Herkesin ayrı güzelliği var bide her yere gidebilsek (terör belası yüzünden) daha iyi olacak.Emeği geçen herkese binlerce kez teşşekkürler ederiz.

Bahsettiğiniz gibi gezilecek çok yer var fakat terör olayları gezilerde büyük engel teşkil ediyor.

Terörü kendinize fazla dert etmeyin bu konudan fazla bahsetmeyin gitmek istediğiniz yere kafanıza göre takılıp gidin ben arkadan gelirim

8-9 aralık için etkinlik düzenlemeyi düşünen biri var mı?. Bir parkur planı olan varsa söylesin lütfen. Parkurlarla ilgili görüş ve öneri ve beklentilerinizi de yazabilirsiniz.

Hocam bu gezinin fotoğraflar yüklenmeden gezi düzenleme ceza kes sürünsünler

8-9 aralıkta maalesef başka bir toplantım var Mersin'de. Cumartesi saat 13.00 gibi gidip ancak pazar akşam döneriz. Galiba bu programa da katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler.

küçük ağa' Alıntı:
Hocam bu gezinin fotoğraflar yüklenmeden gezi düzenleme ceza kes sürünsünler
Sedat bey, fotoğrafçılar için offroaddan mı vazgeçelim yani, bence birdaha ki sefere götürmeyelim olsun bitsin :D

Barışş' Alıntı:
8-9 aralıkta maalesef başka bir toplantım var Mersin'de. Cumartesi saat 13.00 gibi gidip ancak pazar akşam döneriz. Galiba bu programa da katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler.
Barış bey, hayırlısı artık, diğer etkinliklere bekleriz...

Sedat Bey Cumartesi günü annemlerin ozalit bürosundaymışsınız. Fotoğrafları göstermişsiniz dayıma. Sizle gezenbilirden tanıştığımı-yazıştığımı bilmeden bana sizi anlattılar.

Menderes Bey;
Gerçekten hayırlısı. Bu hafta Allahtan bir programınız yoktu. Pazar günü (yani bugün) eczane nöbetçiydi. Sabah 8'den beri eczanedeyim. Kendimi artık mahçup hissetmeye başlıyorum neredeyse ama elde olmayan güzel sebeblerden dolayı diyelim bir türlü denk getiremedim.

Barışş' Alıntı:
Menderes Bey;
Gerçekten hayırlısı. Bu hafta Allahtan bir programınız yoktu. Pazar günü (yani bugün) eczane nöbetçiydi. Sabah 8'den beri eczanedeyim. Kendimi artık mahçup hissetmeye başlıyorum neredeyse ama elde olmayan güzel sebeblerden dolayı diyelim bir türlü denk getiremedim.
Evet Barış kardeş seninle savaşacağız gibi duruyor selamlar

Barışş' Alıntı:
Sedat Bey Cumartesi günü annemlerin ozalit bürosundaymışsınız. Fotoğrafları göstermişsiniz dayıma. Sizle gezenbilirden tanıştığımı-yazıştığımı bilmeden bana sizi anlattılar.
Sizinle yolda ayak üstü bir görüştük pir görüştük kayboldun arkadaş

İskenderun'a gelişinizi öğle yemeğine denk getirin beraber yemek yiyelim, en azından çayımı içmeye buyrun eczaneye Sedat Hocam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR