Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,788
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Barışş' Alıntı:
İskenderun'a gelişinizi öğle yemeğine denk getirin beraber yemek yiyelim, en azından çayımı içmeye buyrun eczaneye Sedat Hocam.
Ben de geleyim mi? :smiley:

Sedat ve Menderes Abilerim, facebook taki fotoğrafları derleyip yüklememi ister misiniz?

Etiketler

Eğer müsaitseniz Çarşamba günü (05/12/2012) öğlen 12-12,30 gibi dilediğiniz bir yerde yemek için buluşabiliriz. Perşembe'de olabilir. Sertaç sana uygun olur mu öğlen arası?

kayasertac' Alıntı:
Ben de geleyim mi? :smiley:

Sedat ve Menderes Abilerim, facebook taki fotoğrafları derleyip yüklememi ister misiniz?
Sertaç o kadar makineden bu kadar fotoğrafmı doğar kısırmı bunlar ürün yok

Barışş' Alıntı:
Eğer müsaitseniz Çarşamba günü (05/12/2012) öğlen 12-12,30 gibi dilediğiniz bir yerde yemek için buluşabiliriz. Perşembe'de olabilir. Sertaç sana uygun olur mu öğlen arası?
Ben emekliyim bana herşey uyar bu gün annengile uğradım elektrikler kesikti saat 6ya kadar bekledim ozaliti çektirdim sana selam yolladım

Barışş' Alıntı:
Malesef Barış Abi, fabrikadan yetişmem zor...

küçük ağa' Alıntı:
Sertaç o kadar makineden bu kadar fotoğrafmı doğar kısırmı bunlar ürün yok
;D ;D
Değirmen dergisine basacaklarmış geziyi

menderessereflisan' Alıntı:
8-9 aralık için etkinlik düzenlemeyi düşünen biri var mı?. Bir parkur planı olan varsa söylesin lütfen. Parkurlarla ilgili görüş ve öneri ve beklentilerinizi de yazabilirsiniz.
menderes hocam ,
biz erkin abiyle cuma ve cumartesi beraberdik ikimizde gaza geldik şöyle yatılı gidip kalabileceğimiz bir yer ayarlayalım diyoruz siz nedersiniz??

Sedat hocam selamınızı aldım. Çarşamba öğlen limandaki çöp şiş uygun mudur? Alternatif yerlerde olabilir. 05055571171 Barış Sönmez. Telefonla ve gezenbilir üzerinden gelmek isteyen arkadaşlarla iletişim kurabiliriz.
Sertaç amcaoğullarına söyleyeyim de benim olmadığım gezileri Değirmen'de yayınlamasınlar. :smiley:

Barış dergide yayınlansın sonra bizimde istifade etmemiz bir şekilde sağlansın selamlar

hastidim' Alıntı:
menderes hocam ,
biz erkin abiyle cuma ve cumartesi beraberdik ikimizde gaza geldik şöyle yatılı gidip kalabileceğimiz bir yer ayarlayalım diyoruz siz nedersiniz??

kamp işine ne oldu?
Barışş' Alıntı:
Numan emmoğlu olur. Ekrem Saygılı da abim. :smiley:
numan'la tanışmıştım ama ben fotocularla samimiyim

selamlar :smiley: , 30 Aralık Pazar günkü faaliyet iptal mi oldu? 3 gün önce falan görmüştüm de bulamadım bir türlü ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR