Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,783

Etiketler

Kurban bayramında iskenderundaydım. Ispatan Yaylası, Soğukoluk, ve domuz burnuna gittim. Domuz burnu dediğiniz yer yangın kulesinin olduğu yer değil mi? Yoksa karıştırıyormuyum? Ama en çok beğendiğim Ispatan Yaylası, mükemmeldi doğrusu. Ispatan'a daha önce gitmiştim. Son gelişimde tekrar çıkmak istedim, fakat terör olayları nedeni ile gitmemem konusunda uyarıldım. Hatta domuz burnunda ki yangın kulesinde bekleyen görevli amcaların da bayağı bi korkulu olduklarını gördüm. Allah yardımcıları olsun. Tekerinize taş değmesin iyi geziler diliyorum.

DSC_0591.JPG

araz' Alıntı:
Kurban bayramında iskenderundaydım. Ispatan Yaylası, Soğukoluk, ve domuz burnuna gittim. Domuz burnu dediğiniz yer yangın kulesinin olduğu yer değil mi? Yoksa karıştırıyormuyum? Ama en çok beğendiğim Ispatan Yaylası, mükemmeldi doğrusu. Ispatan'a daha önce gitmiştim. Son gelişimde tekrar çıkmak istedim, fakat terör olayları nedeni ile gitmemem konusunda uyarıldım. Hatta domuz burnunda ki yangın kulesinde bekleyen görevli amcaların da bayağı bi korkulu olduklarını gördüm. Allah yardımcıları olsun. Tekerinize taş değmesin iyi geziler diliyorum.
Şener bey, Domuz burnu, Işıklı ve Kale köy arasında, ucunda deniz feneri bulunan burundur. Diğer adıyla Akıncı burnu. Sizin gittiğiiniz yer, Kale köyden Çevlik yoluna çıktığınızda 300 m rakımlı tepedeki yangın kulesidir. Biz Domuz burnunun en yüksek noktasına çıkmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 1600 m. Geldiğinizde aramızda görmek isteriz.

Arkadaşlar Sedat beyin önerisi doğrultusunda; İskenderun istikametinden gelecek arkadaşlar, önceden de belirtildiği gibi saat 10:00 da Arsuz da olacakları şekilde, saat 9:30 da Migros önünde buluşabilirler. Ben Cuma gününden Arsuz tarafına geçeceğim için sizi orada bekleyeceğim.

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Konuyu etkinlikler sayfasına taşıyorum.

Off Road Bölümü Etkinlikler sayfasında olması lazım bu konunun.

Baskanim kizsanda kulagimizi da ceksen yine boynumuz kildan once.Ellerinizden oper saygilar sunariz.:smiley: :smiley:

menderessereflisan' Alıntı:
Şener bey, Domuz burnu, Işıklı ve Kale köy arasında, ucunda deniz feneri bulunan burundur. Diğer adıyla Akıncı burnu. Sizin gittiğiiniz yer, Kale köyden Çevlik yoluna çıktığınızda 300 m rakımlı tepedeki yangın kulesidir. Biz Domuz burnunun en yüksek noktasına çıkmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 1600 m. Geldiğinizde aramızda görmek isteriz.

İnşaallah bi dahakine diyelim o zaman. Resimleri bekliyoruz.

araz' Alıntı:
Ispatan yaylası bizim yayla,bir gezimizde taş devrine yolculuk olarak tvde yayınlandı,Belen Gediğinden başladık Ispatandan çıktık oralar iyidir terör sıkıntısı olmaz tek araçla gidilmesini önermem o bölgedeki yolların çoğunu ben açtırdım selamlar

Menderes hocam, aracimin son ilaveleri yapiliyor. Pazara kadar cikmasini bekliyorum.
Aksaklik olmazsa aranizda olacagim.
Selamlar.
Erkin.

selamlar daha öncede yazmıştım misafir olarak katılmak isterim diye eğer araçlarda boş yer olursa gelmek isterim bu etkinliğe umarım çıkar :smiley: olmasa da bir daha ki etkinliğe aartık.. ;)

inşallah yetişir Erkin abi özlettin kendini..
aracın başında bekliyim istersen cumaya kadar çıkartırım:smiley:)

Ahmet kardesim,
Araci bu gun aliyorum:smiley:)
sadece dodik montaji kaldi. Onu da ancak salı gunu yapabilecegiz.
Ama hafta sonu geliyorum...

son katılım listesi
1- menderes şereflisan (defender)
2- sedat bakır (pajero)
3- erkin gedik(disco 2)
4- ercüment koruklu(patfinder)
5- burak yamanoğlu (cj5)
6- ahmet metin yıldırım ( as250)
7- ahmet mercan (galloper)

iskenderundan katılacakların saat 9.00 da iskenderun migros ta olmaları (saat 9.30 hareket)
arsuzdan katılacakların saat 9.45 da orda olmaları(hareket 10.00) rica olunur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR