Barışş
Hayat güzel
Umarım devam zorunluluğu maddelerine takılmam, manifesto bence tamam.
Yedek lastiğe gerek yok adam niye ağırlık taşısın,kriko kötü araçlar için lazım sen tertemiz gel nasıl olsa bir çeken bulunur ;D ;D ;DMTNYLDRM2' Alıntı:Civciv tamam hocam istepne de ayarliyacam artik ;D biz de col ozledik sabirsizlikla bekliyoruz
Şener bey, Domuz burnu, Işıklı ve Kale köy arasında, ucunda deniz feneri bulunan burundur. Diğer adıyla Akıncı burnu. Sizin gittiğiiniz yer, Kale köyden Çevlik yoluna çıktığınızda 300 m rakımlı tepedeki yangın kulesidir. Biz Domuz burnunun en yüksek noktasına çıkmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 1600 m. Geldiğinizde aramızda görmek isteriz.araz' Alıntı:Kurban bayramında iskenderundaydım. Ispatan Yaylası, Soğukoluk, ve domuz burnuna gittim. Domuz burnu dediğiniz yer yangın kulesinin olduğu yer değil mi? Yoksa karıştırıyormuyum? Ama en çok beğendiğim Ispatan Yaylası, mükemmeldi doğrusu. Ispatan'a daha önce gitmiştim. Son gelişimde tekrar çıkmak istedim, fakat terör olayları nedeni ile gitmemem konusunda uyarıldım. Hatta domuz burnunda ki yangın kulesinde bekleyen görevli amcaların da bayağı bi korkulu olduklarını gördüm. Allah yardımcıları olsun. Tekerinize taş değmesin iyi geziler diliyorum.
menderessereflisan' Alıntı:Şener bey, Domuz burnu, Işıklı ve Kale köy arasında, ucunda deniz feneri bulunan burundur. Diğer adıyla Akıncı burnu. Sizin gittiğiiniz yer, Kale köyden Çevlik yoluna çıktığınızda 300 m rakımlı tepedeki yangın kulesidir. Biz Domuz burnunun en yüksek noktasına çıkmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 1600 m. Geldiğinizde aramızda görmek isteriz.
Ispatan yaylası bizim yayla,bir gezimizde taş devrine yolculuk olarak tvde yayınlandı,Belen Gediğinden başladık Ispatandan çıktık oralar iyidir terör sıkıntısı olmaz tek araçla gidilmesini önermem o bölgedeki yolların çoğunu ben açtırdım selamlararaz' Alıntı:Kurban bayramında iskenderundaydım. Ispatan Yaylası, Soğukoluk, ve domuz burnuna gittim. Domuz burnu dediğiniz yer yangın kulesinin olduğu yer değil mi? Yoksa karıştırıyormuyum? Ama en çok beğendiğim Ispatan Yaylası, mükemmeldi doğrusu. Ispatan'a daha önce gitmiştim. Son gelişimde tekrar çıkmak istedim, fakat terör olayları nedeni ile gitmemem konusunda uyarıldım. Hatta domuz burnunda ki yangın kulesinde bekleyen görevli amcaların da bayağı bi korkulu olduklarını gördüm. Allah yardımcıları olsun. Tekerinize taş değmesin iyi geziler diliyorum.