Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,020
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

alpertuydes' Alıntı:
Program Banner'ımız...
Vakıf Abicim çok teşekkürler.. Başta Erdinç abim olmak üzere, Menderes ve Yaşar Hoca sayesinde sizleri tanımak çok güzeldi.. Videoları ulaştırırım ama önce Tv'de herkesin izlemesini istiyorum =)
Özellikle "Bizim hayatımız OffRoad olum" dediğin yeri kullanıcam =) Herkese saygılar...
Asıl ben sizin gibi gençleri tanımaktan çok mutlu oldum.Özellikle çekimlerdeki hassasiyetinize çok iyi çalıştınız bizden çok yoruldunuz gibi geliyor bana

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Vakıf abi, senin hatrına =)) Wallahi hiç bir güç yükletemezdi bunu.. Evet çekimler yorucu oldu ama ancak eve geldiğimde hissedebildim.. Herşeyi unutturan insanlar vardı, ortam vardı.. yeni resim de torpillisin :smiley: Resimlerin içerisinde kullanabilceklerim sayılı olduğu için seçmiştim, plakalara hiç dikkat etmedim açıkçası yaparken..

alper 333.jpg

;) Geziye katılan herkese çok teşekkürler. Ayrıca Adadan gelen arkadaşlar bizleri çok memnun ettiniz.
Yolunuz bol çamurlu olsun ;D ( ki banada manzara çıksın. Güzel pozlarınız için ayrıca teşekkürlerr. Hepsi birbirinden güzel oldu.

Alper eline sağlık git yat dinlen yarın iş günü iyi geceler ALLAH rahatlık versin

alpertuydes' Alıntı:
Program Banner'ımız...
Vakıf Abicim çok teşekkürler.. Başta Erdinç abim olmak üzere, Menderes ve Yaşar Hoca sayesinde sizleri tanımak çok güzeldi.. Videoları ulaştırırım ama önce Tv'de herkesin izlemesini istiyorum =)
Özellikle "Bizim hayatımız OffRoad olum" dediğin yeri kullanıcam =) Herkese saygılar...
Alper Banner ne demek?Valla ben torpili sevmem ama hakımıda alırım o çamurdan kaç tane arabayı vinçleyerek veya çekerek çıkardım benim arabam geçti hemde büyükçe bir resim haketti ufaklık, sende hakkını teslim ettin say

web reklamlarına denir Vakıf abicim.. reklam bandı.. o hazırladığım tasarım yani..

alpertuydes' Alıntı:
web reklamlarına denir Vakıf abicim.. reklam bandı.. o hazırladığım tasarım yani..
Ben eski adamım şunu Türkçe yazsanızda merak etmesek ama yinede teşekkür ederim bir şey daha öğrendim sayende öğrenmenin yaşı yoktur sağolasın

hatay ve adanadan katılan arkaşların listesi;

1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa Çalgın ve Ailesi- Grand Cherokee
5. Levent Çokluk, Yılmaz Altunay - Nissan Terrano
6. Fevzi Karaali ve Ailesi-Cherokee
7. Ahmet Çankaya ve Ailesi-Suzuki Jimny
8. Sedat Bakır,Tuncay Bakır,A.Hamit Yıldırım -Mıtsubıshı Pajero
9. selçuk demir L 200
10-mahmut demir L 200
11-atilla kupeli toyota hılux td
12-hamdi izal suziki hdi
13-onur k L 200
14-hilal ayça seyhan kıa sportage
15-hakan ozgıray tahoe
16-gokhan gozukara navara
17-tansu çorat L 200 18 - Mevlüt,Ayten Duman- Mitsubishi / Pajero

Alper bey afiiş güzel olmuş vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyoruz.

Günaydın hataylı arkadaşlar hepinize adanadan sevgiler saygılar. Ben hacer demir mahmut demirin eşiyim. Gurubumuzun yeni olmasına rağmen sizlerle dostluk içerisinde bir etginlige katıması beni çok mutlu etti. bende sizller ğibi doğaya aşığım üç yıldır ğidemiyorum. Gelen resimlerle mutlu oluyorum. ğösterdiğiniz misafirperverliginize adana gurubu adına çok teşekkür ederim. Sizleride adana ğörmek dileğiyle hoşçakalın.

Günaydın Hacer hanım bizlerde Adana gurubu olarak sizleri tanımaktan keyif aldık. en kısa zamanda yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle.

Günaydın Alper bey resimler için elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim. Benim sizden bir ricam var perşembe günü yayınlanacak yayın için uydusu olamayanlar seyredemiyecek. Acaba olmayanlariçin bu ricamı ğöz önüne alarak bizim adanadaki tv lerle işbirliği yapabilirmisiniz? Yinede siz bilirsiniz sedat bey bu ricamı sizde duyun lütfen.

Fotoğraf çekiminde emeği geçen, Hamit Yıldırım ve yayınlayan Sedat beye de teşekkürler.

Güzel bir gezi olmuş iş yoğunluğundan dolayı katılamadım. Ama şimdi keşke telefonumu kapatıp katılsamıydım diye düşünüyorum.

günaydın arkdaslar güzel bir geziydi katılan bütün arkdaslara teşekkürler.. bikaç karede benden..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC02616.jpg

DSC02617.jpg

DSC02619.jpg

DSC02620.jpg

DSC02623.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR