Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,020
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Herkesin Eline Yüreğine Sağlık Çok Güzel gezi Olmuş..Benim Bir Sorum Var :smiley: Bu Jimny'de Get VS Var MI Lastiklerin Ölçüsü Ne ? Marka Ve Fiyat ? :smiley: Birde Atilla Abi Sen Cidden Çamur Banyosu Yapmışsın Santa Fe Güzel Yıkamış Seni Ama O Andaki Mutluluk İfaden de Bi O Kadar Mükemmel :smiley:) Bu Arada Yeni Vinç Hayırlı Olsun :smiley:)

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

-

IMG_5880 [800x600].jpg

IMG_5883 [800x600].jpg

IMG_5886 [800x600].jpg

IMG_5887 [800x600].jpg

IMG_5888 [800x600].jpg

güzel yerler bol çamurlu parkurlar harka bir etkinlik olmuş 5 yıl görev yaptığım İskenderunu görmekte güzeldi herkese selamlar

Atilla kardeşim sen tekerleri kilitlemedin sorun çabuk çözüldü ,bizim Yaşar hocanınki daha güzeldi arabanın kontak anahtarını bağaja kilitledi neyseki cerrahlık var ameliyatla anahtarı kurtardık.

Alper Tüydeş oğlum bu gün sizde çok çalıştınız yoruldunuz ellerinize sağlık senden ricam o güzel çekimlerini video olarakta buraya yüklersen çok sevinirim.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın teşekkürler evlat

Sayın Kemal Han Oray kardeşim keşke sende katılabilseydin çok mutlu ederdin bizi başka zaman bekleriz artık

küçük ağa' Alıntı:
Sayın Kemal Han Oray kardeşim keşke sende katılabilseydin çok mutlu ederdin bizi başka zaman bekleriz artık

Sedat Abicim Biz Geldik :smiley: sıra Sizde Artık Önümüzdeki Hafta KayOFF'a Gidiyoruz Biz...Daha SOnraki Hafta Yine Adana Ve Çevresinde Güzel Bir Etkinlik PLanımız Olur..Mutlaka Bekliyoruz Siz Ve Diğer Arkadaşları...

kemalhanoray' Alıntı:
Sedat Abicim Biz Geldik :smiley: sıra Sizde Artık Önümüzdeki Hafta KayOFF'a Gidiyoruz Biz...Daha SOnraki Hafta Yine Adana Ve Çevresinde Güzel Bir Etkinlik PLanımız Olur..Mutlaka Bekliyoruz Siz Ve Diğer Arkadaşları...
senin araba yoktu hangi araçla geldin hiç dikkat etmedim

Program Banner'ımız...
Vakıf Abicim çok teşekkürler.. Başta Erdinç abim olmak üzere, Menderes ve Yaşar Hoca sayesinde sizleri tanımak çok güzeldi.. Videoları ulaştırırım ama önce Tv'de herkesin izlemesini istiyorum =)
Özellikle "Bizim hayatımız OffRoad olum" dediğin yeri kullanıcam =) Herkese saygılar...

alper 2222.jpg

Alper sivrisineği inceledim gayet başarılı işler yapmışsın devamıda daha güzel olacaktır mutlaka ellerine sağlık teşekkürler

Alper şu afişe bir tane hatay plakalı araç resmi koy eksiğini tamamla

Abi ben göremedim o plakalrı sen nasıl gördün ya =)) çamurdan gözükmeyenlerden bi tanesini 31 plaka olarak varsayalım.. şablon olarak kaydetmedim ki abi.. şimdi değiştiremem ki=) Bu saatte uğraşmışım bu kadar, olsun artık... =))

hatay ve adanadan katılan arkaşların listesi;

1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa Çalgın ve Ailesi- Grand Cherokee
5. Levent Çokluk, Yılmaz Altunay - Nissan Terrano
6. Fevzi Karaali ve Ailesi-Cherokee
7. Ahmet Çankaya ve Ailesi-Suzuki Jimny
8. Sedat Bakır,Tuncay Bakır,A.Hamit Yıldırım -Mıtsubıshı Pajero
9. selçuk demir L 200
10-mahmut demir L 200
11-atilla kupeli toyota hılux td
12-hamdi izal suziki hdi
13-onur k L 200
14-hilal ayça seyhan kıa sportage
15-hakan ozgıray tahoe
16-gokhan gozukara navara
17-tansu çorat L 200

alpertuydes' Alıntı:
Abi ben göremedim o plakalrı sen nasıl gördün ya =)) çamurdan gözükmeyenlerden bi tanesini 31 plaka olarak varsayalım.. şablon olarak kaydetmedim ki abi.. şimdi değiştiremem ki=) Bu saatte uğraşmışım bu kadar, olsun artık... =))
olmaz oğlum düzelt yat ben olsam onu tamamlamadan yatmam yatamam rahatsız olurum.bak ben kaç yaşındayım resimleri yükledim halada ayaktayım genç cıva gibi adamsınız böyle işleri şipşak yaparsınız bir hatırlatma bunu unutma hep aklında kalsın ERTELEMEK KAÇIŞTIR bir yere yaz ben o plakaların hepsini okudum 34,06,01,01 hani bizim plakamız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR