Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,007
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

MUSTANG' Alıntı:
evladımı tekrar bağırıma bastım çamur çıkışından sonra :smiley:)
üstad evladını bağrına basmak yetmez ekstradan bahar ayıda gelmişken keçi sütüde içir ben öyle yaptım Pajeroya keçi sütünü içirdim pazara dağa çıkacağım davar zibili getirmeye yine içireceğim

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

küçük ağa' Alıntı:
linke tıklamak neki tokat attım reklamların tamamamını izledim belediye tanıtımı ilçe tanıtımını bitirdik ben bulamadım Alper çamurda araba çekmek daha kolay reklamsız da olmaz televizyon nasıl ayakta durur oda gerek
Vakıf abicim ikinci gönderdiğin canlı yayın linki, program saatinde tıklanacak. O HRT Akdeniz Tv'yi internet izlemek için. Benim program saati yani yarın 21.30'da aynı linke tıkladığında arabanı görebilirsin =))

Teşerkkür ederim alper tıkladım ama haberler çıktı. Yayı saatindemi tıklayacağım?

eve geldikten sonraki fotoğraflar..

Görüntü0989.jpg

Görüntü0990.jpg

Görüntü0991.jpg

Görüntü0992.jpg

Görüntü0994.jpg

alpertuydes' Alıntı:
Vakıf abicim ikinci gönderdiğin canlı yayın linki, program saatinde tıklanacak. O HRT Akdeniz Tv'yi internet izlemek için. Benim program saati yani yarın 21.30'da aynı linke tıkladığında arabanı görebilirsin =))
ben tv den izlerim hrt yi zaten takip ediyorum ben ayrıca geçmiş yayınlarınız internet üzerinden tekrar izlenebiliyor diye anlamıştım sağol Alper

selam ben adana off road dan Adnan Demir Mahmut ustanın yıgenıyım afganıstandayım burdan gezılerınızı takıp edıyorum malesef bugune kadar sızın sıtedekı fotoları acamadım net cok zayıf burda rıca etsem fotoları bana mail atarmısınız :smiley:

Görüntü1176[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR