Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,015
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

d

DSC_0272.jpg

DSC_0273.jpg

DSC_0280.jpg

DSC_0281.jpg

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Arkadaslar benden bu kadar kayoff da gorusuruz ..

DSC_0264.jpg

Resimler için çok teşekkürler mahmut usta. Teşekkürler tansu çorat. Yükleme yardımın için teşekkürler hamdi izl. teşekkürler bütün yardımların için Atilla küpeli. Elinize kolunuza sağlık. Kayseriye gidenlere hayırlı yolculuklar dilerim dönüşte görüşmek dileğiyle güzel ve çok resilerinizi bekliyorum.

Merhaba ediz onur kayseride resim bekliyorum. Gelmeden resileriniz gelsin. Hepinize iyi yolculuklar Günay kendine iyi bak

Ben bu gidemediğim,çamurlu yerde yeniden bir gezi istiyorum. :D
Fotolar için teşekkürler.Hepsi birbirinden güzel.Emeğinize sağlık.

Merhaba hatay gurubu bu etginlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle Yaşar erğün hocama çekimler için alpere Sedat beye emek veren herkese teşekkür ederim.

Selam ayça Mahmut amcan araban zor durumda kalmasın diye seni oraya götürtmemiş. İkimiz beraber gideriz.

Selçuk sende gidiyormusun. Gidiyorsan iyi yolculuklar

hacer1959' Alıntı:
Selam ayça Mahmut amcan araban zor durumda kalmasın diye seni oraya götürtmemiş. İkimiz beraber gideriz.
Evet Hacer teyze.Sağolsun çok yardımcı oluyor Mahmut usta.
Arabayı getirdiğime pişman oldum.Zaten sevmiyordum daha da gıcıkaldım :D

arkadaşlar dikkatli gidin buzlanmaya dikkat. yolunuz açık olsun allaha emanet olun ;)

Programı Tv'de izleyemeyenler için tekrarını pazar akşamı 21.30'a koydular. Bilginiz olsun..
Uydunuza eklemek için frekans bilgileri:
Frekans: 12562
Symbol: 25000
Polarite: Vertical / V / Dikey

Televizyona benzemez ama internetten düşük çözünürlükte canlı yayınımız mevcut. İzlemek için linke tıklayın http://www.hrttv.org/hrtakdenizcanliyayin.asp

alpertuydes' Alıntı:
Televizyona benzemez ama internetten düşük çözünürlükte canlı yayınımız mevcut. İzlemek için linke tıklayın http://www.hrttv.org/hrtakdenizcanliyayin.asp
linke tıklamak neki tokat attım reklamların tamamamını izledim belediye tanıtımı ilçe tanıtımını bitirdik ben bulamadım Alper çamurda araba çekmek daha kolay reklamsız da olmaz televizyon nasıl ayakta durur oda gerek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR