Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Herkese merhabalar..
HRT Akdeniz Tv olarak ben ve kameraman arkadaşım ile birlikte katıldığımız etkinlikten müthiş keyif aldık ve bunu çekimini de gerçekleştirdiğimiz programımıza yansıttık. Program perşembe(10 Mart 2011) akşamı saat 20.00'de uydu yayını da yapan HRT Akdeniz TV'de yayınlanacaktır.. Programın fragmanı(yakında eklenecektir) ve diğer bilgiler için facebook'ta " Alper Heryerde " adlı sayfamıza katılabilirsiniz. Ayrıca yine bana facebook'ta ki adresimden ulaşabilirsiniz (Alper Tüydeş). Ekleyenler mesaj olarak çamur adam belgeseli'nden olduğunu belirtirse tanımak açısından daha pratik olur. Özellikle Adana grubundan mesaj bekliyorum tekrar iletişime geçmek için...
Uydunuza kanalıımızın frekansları eklemek için frekans bilgileri aşağıdadır;
Frekans: 12562
Symbol: 25000
Polarite: Vertical / V / Dikey
facebook sayfamız için dilerseniz linki kullanabilirsiniz : http://www.facebook.com/pages/Alper-Heryerde/109009805837104
Ayrıca çizimleri ve içeriğinin tamamının bana ait olduğu mizah sitem olan www.siwrisinek.com u da beğeninize sunuyorum. Yeni bir etkinlikte tekrar görüşmek dileğiyle...