endurin
Ana Kamp
hangi işi, nerede ve kaça yaptırdığımızı burada yazmayı öneriyorum. Son olarak yaptırdığım bir boya işinden bir arkadaşıma bahsettiğimde, "fahiş fiyat çekmişler; sanayide birine yaptırsan, yarısını öderdin!" dedi. Bu nedenle, böyle bir forum oluşursa, zamanla kendi içinde mekanik, kaporta, yedek parça, aksesuar vb. gibi alt başlıklar açılabilir belki.
Ben başlatmış olayım: geçen hafta 96GCZJ5.2'nin sağ arka çamurluğunu duvara sürttüm (beni sıkıştıran acemi arkadaş sayesinde!). kalın saç, birşey olmadı yalnızca çizildi ve arka çamurluk önündeki plastik etek parçasıyerinden çıktı. kaporta çekiç vb. işi olmadı yani. bunları yaptırmak için toplam 275 tl verdim. Yer, Birlik Oto, Bursa.
Ben başlatmış olayım: geçen hafta 96GCZJ5.2'nin sağ arka çamurluğunu duvara sürttüm (beni sıkıştıran acemi arkadaş sayesinde!). kalın saç, birşey olmadı yalnızca çizildi ve arka çamurluk önündeki plastik etek parçasıyerinden çıktı. kaporta çekiç vb. işi olmadı yani. bunları yaptırmak için toplam 275 tl verdim. Yer, Birlik Oto, Bursa.