Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,888
Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

KARKADİL' Alıntı:
teşekkür ederim ( saboy ) dostum saol.

Bulent Usta iyidir. Benim on difransiyeli de o degistirmisti.Ayna Mahruti rulmanlar shimler sokup takma 1 saat ayar 2.5 saat. Su an Nacar saat gibi calisiyor. Benim tavsiyem once bir goster nedir ne degildir baksin bir fiyat versin. Ondan sonra cikma mi icini yenilememi ona karar verirsin. Ama benim nacizane tavsiyem icini yenile bosu bosuna kovana da para verme eger kovanda bir sorun yok ise.

Cikma olarak o anda Bulent'in elinde hazir yok ise hemen yakininda Amerikan ozellikle de Jeep cikmacisi bir abimiz var ordan temin edebilirsin.Genelde Bulent'te hazir yapilmis cikma defransiyeller oluyor.Alip tamir edip rafina koyar gerekince direk takar. Vakit kazandiriyor hazir ayarlanmis difransiyel.

Etiketler

s40euro' Alıntı:
Bulent Usta iyidir. Benim on difransiyeli de o degistirmisti.Ayna Mahruti rulmanlar shimler sokup takma 1 saat ayar 2.5 saat. Su an Nacar saat gibi calisiyor. Benim tavsiyem once bir goster nedir ne degildir baksin bir fiyat versin. Ondan sonra cikma mi icini yenilememi ona karar verirsin. Ama benim nacizane tavsiyem icini yenile bosu bosuna kovana da para verme eger kovanda bir sorun yok ise.

Cikma olarak o anda Bulent'in elinde hazir yok ise hemen yakininda Amerikan ozellikle de Jeep cikmacisi bir abimiz var ordan temin edebilirsin.Genelde Bulent'te hazir yapilmis cikma defransiyeller oluyor.Alip tamir edip rafina koyar gerekince direk takar. Vakit kazandiriyor hazir ayarlanmis difransiyel.

bülent ustanın yeri ve telefonu varmıdır verebilirmisiniz şimdiden saolun.

KARKADİL' Alıntı:
bülent ustanın yeri ve telefonu varmıdır verebilirmisiniz şimdiden saolun.

Yukarida ki ilanda var numara. Ikitelli Ataturk Oto Sanatkarlari Sitesi 17 ci sokak olmasi lazim ama onceden bir ara randevu al yoksa bosu bosuna gidip vakit kaybedersin.

arkadaşlar 90 mod xj poiner mar aracım .4 çekere geçmiyor araca baktırdım sorun şu vakum yapmaya bilir eletrik kablolarında sorun olabilir .gibi sorun olabilir dendi sorun boysa vakum yapan parça bu arızada çıkacak olan arızalı parcalar ne olabilir ne kadardır nerde bula bilirim .bilgi edinmek istiyorum .saygılar teşekkürler.

bilgi olsun, ankara doğan chrysler yetkili servisinde %20 indirim varmış. bazı hizmetler ve tamiratlarda gayet uygun fiyatlı iş yapıyorlar şu sıra.

ejder bey moon visor ile sinelkligi nereden aldınız acaba bendede xj var ve arıyorum

şimdi tesadüfen rastladım konuya, bostancı performans servis bana 1.400 fiyat verdi direksiyon kutusu için.. şu ana dek bir kes gittim ve 4disk 4 balata değiştirdim, şimdi bu konuyu okuyunca da bu adamlar kazıklıyorlarmı diye düşünmekten kendimi alamadım açıkçası.. gerçekten güvenilir bir usta ya da servis önerebilecek varmı ZJ için???

iyi günler maslak sanayide santana otomotiv var oraya gidin isterseniz size soylesinler ne parça lazım hemen 2.kısımda ulus oto var ordan alırsınız parçaları onlarda takar yetkili adı ömer bey

çok teşekkür ederim fakat anadolu yakasındayım ve malum servisle kardeş oluyoruz bizler bu nedenle anadolu yakasında güvenebileceğim birileri varsa daha çok işime yarayacak.. yine de ilginiz için teşekkür ederim..

rica ederim inşallah sizi yormayacak ve uzmeyecek birservis bulursunuz

E-5 ten Dolapdere ' ye inen yolda , OTOMAK Cengiz Usta var. Tüm 4X4 lere servis veriyor.
Hem çok iyi bir usta hem de vicdanlı, tavsiye ederim . :smiley:
Telefonu : 0535 722 71 17

çok teşekkürler.. mutlaka dikkate alacağım.. bu arada bugün evden çıkınca yolda aracım feci şekilde sallamaya başladı ve mecbur yine performans servise gidip baktırmak zorunda kaldım bu arada da burada paylaştıklarımı açık açık kendilerine söyledim.. oldukça tatmin edici cevaplar aldım.. tekrar herkese teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR