Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,948
Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Hakan otomatige baglamissin.. aidat oder gibi her hafta 250 TL ... :smiley:

Etiketler

avlika' Alıntı:
Hakan otomatige baglamissin.. aidat oder gibi her hafta 250 TL ... :smiley:

Eee,işin gereği bu Salih'ciğim.Mademki Jeep kullanıyoruz bir ayağımız daima ve daima sanayii de olmalı elbette. ;D ;D ;D

evet aynen öyle bana demişlerdi saqnayiden çıkmassın diye şimdi anladım doğrğmuş ama genede ağır bi masraf çıkmadıkca buda zevkli çünkü kullandıyın araç xj olunca zevkli oluyo uyraşmak

Ankara JEEP servis

Deneme amaçlı aracımı (2002 Grand Cherokee Disel) DOĞAN MOTORLU araçlar diye yetkili servis olduğu iddia eden bir yere götürdüm. sonuç FELAKET FELAKET FELAKET , aracı incelediler ve direksiyon ile ilgili sorunlarımın çözümüne KDV dahil XXXX TL fiyat biçtiler sonra %10 iskonto yaptılar. (normalde %20 kadar yapıyorlarmış bilginiz olsun) neyse razı olduk . 3 gün sonra telefon abi bilmem nereside bozuk çıktı şunu sökmeden bunu göremeyiz falan filan veee %10 iskonto uçtu. Araştırdım tarz buymuş iskonto yap sonra şu çıktı bu çıktı geri al.... ve Personel inanılmaz bir gürüh eğlence için dört dörtlük ama aracınızı teslim etmek için FACİA. Sözlerinde durmamalarımı, abuk subuk telefon muhabbetlerimi ve ortada dolaşan yalanlarmı ( haa şimdi birisi bana yok aslında yanlış tanımışsın falan der gelin belgeli şahitli ispat edeyim)

SONUÇ; ARACINI buraya götürme

bu bir dost tavsiyesi sadece sahibini ve kulak asanları bağlar; nasıl fahiş fiyatlarla iş yaptıklarını görmeniz için sanırım yedek parça fiyalarını internetten araştırmanız yeterli

saygı ve sevgi ile JEEP in üzerinde kalın

1996 5,2 LTD arabamın arkasına çarpıp kaçmışlar.Arka tamponun üstünde bulunan siyah plastik plakayı bir klisp tutuyor diğerleri kırılmış , uzun plastik parça yere doğru sallanıyordu .Servisi aradım klipsler için , işçilik dahil 60 TL. istediler. Parça kopup kaybolmasın diye tutan klipsi de ben kırdım , parçayı bagaja attım .Geçenlerde Edremit'te bacanak arabasını servise bırakmış almaya ben götürdüm.Usta
abi senin arabada yapılacak bir şey varmı diye sorunca aklıma tamponun üst lastik kaplaması geldi.Gösterdim , adam bana sormadan çırağına seslendi : git 5-6 tane Tofaş kaput fiberi al dedi .Birkaç dakika içinde bizim tampon eski yakışıklığına kavuştu. Usta 4 TL. ver ; yeter dedi . 5 TL. bile değil . :D
Usta servis farkı bu kadar olur mu , oldu .

96 MODEL aracıma maslak 1. kısımda bir radyatör ustasından komple kazan ve radyatörü 180 tl . aldım değiştirdim.
Şimdide aracım göztepede bir şanzuman ustasında kısmetse hafta içi teslim alıcam :smiley: Onunda yapılanlarını ve fiyatını aldıktan sonra yazarım

Saygılarımla

Arkadaşlar, döşemecinin kartını kaybetmiştim, bugün tekrar aldım bilgilerini:

Temiz İş Oto Döşeme
Burhan Temiz
İvedik Organize Sanayii 88
1. Bölge 754.sok. No:25
Tel: 0312 3922139
Cep: 0535 8580910

Dediğim gibi, önceden hiçbir tanışıklığım, bir akrabalığım falan yok. Benim ZJ'nin tavanı gerçekten çok güzel oldu, bakarsınız sizinkini beğenmezsiniz. O yüzden iyi araştırıp kendi kararınızı verin! İsteyenlere vaktim oldukça Ankara - Çayyolu'nda benim ZJ'yi de gösterebilirim.

Onun yanında Best Oto Satılmış Usta var, yıllardır ustamdır. Bana döşemeciyi de o tavsiye etmişti. Grand Cherokee dışındaki tüm arabalarımı ona götürürüm. Aynı zamanda drag yarışçısıdır ve ferrari, porsche, vb tüm uçuk arabaları da ona getirirler. Tamirci ihtiyacınız olursa onu tavsiye ederim, hem dürüst, hem işini bilen birisidir.

Selamlar,

Kerem

Avlika Salih kardeşime ithafen... :D
Pazar günü aracımda mevcut atiker LPG sistemini kısmen yeniledim.Herkesin kesinlikle memnun kalacağı ve zaten pek çok üye tarafından tanınan Rauf usta sağolsun sistemi çok titiz ve başarılı bir şekilde topladı ,bazı parçalar değiştirildi,enjektörler temizlendi.Sabah 10,gece 24 arası tam 14 saat süren çalışmanın sonunda,parçalar dahil ödediğim ücret ise pek çok yerde 2 - 3 saatlik çalşmalarda alınan türdendi.

merhaba hakan be3y bende enjeksiyonları temizletip gaz ayarı yaptırmak istiyorum ustanın yeri nerede ve kaça yaptırdınız .

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba hakan be3y bende enjeksiyonları temizletip gaz ayarı yaptırmak istiyorum ustanın yeri nerede ve kaça yaptırdınız .

Kartal sanayii de.600.-Tl.
Ama sizin işiniz basit .Çok uygun bir rakkama yaptırabilirsiniz.

Hakan kardesim..En sonunda arabayi fabrika ayarlarina getireceksin ..Bu kadar ugrastiktan sonra da satilmaz bu.. :smiley:

avlika' Alıntı:
Hakan kardesim..En sonunda arabayi fabrika ayarlarina getireceksin ..Bu kadar ugrastiktan sonra da satilmaz bu.. :smiley:

Balll gibi satılır.Full orjinal ,miss gibi,alan biner gider...Daha ne olsun?Alan yaşadı...!!!
Şaka bir yana , Bu uğraşılar benim için gerçektende bir zevk.
Bu işler belkide hayatımın boşluklarını dolduruyordur. ;)
Her şeyi illaaki de mantık çerçevelerine oturtmak zorunda değililiz ya.!

KAZAKJR' Alıntı:
Balll gibi satılır.Full orjinal ,miss gibi,alan biner gider...Daha ne olsun?Alan yaşadı...!!!
Şaka bir yana , Bu uğraşılar benim için gerçektende bir zevk.
Bu işler belkide hayatımın boşluklarını dolduruyordur. ;)

satilmaz derken insanin ici gitmez satmaya anlaminda.... sen simdi bu ufak tefek isler biterse hafiften bir offroad tarafina da girersin....

O açıdan bakınca evet haklısın Salih.Zor olur ama gerekirse olur. :smiley:
Dediğin gibi araziye girmek için çok istekliyim aslında ama şimdilik şartlar müsait değil. ;D

KAZAKJR' Alıntı:

Bu sözü çok sevdim ve bu görüşte olmanız beni sevindirdi hakan bey.Kendimi yalnız hissediyordum bu konuda :D bende biraz para harcadım ve devam ediyorum harcamaya araba için bazen bana gülüyorlar ama aldığım zevki bilmiyorlar bu araçtan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR