Hangi Film?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Toprak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,641

Toprak

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.erkut.net
arkadaslar oyunu ben baslatıyorum..
oynanısı cok basit sadece hangi filmi anlattıgımı bulacaksınız!
Dogru cevap veren tekrar sorusunu sorup oyunu dewam ettirecek...

Tiyatral bir anlatımı ile adından soz ettiren ilginc bir yapım!
Filmdeki tecavuz sahnesiyle de baya bi olay cıkmıstı..
Bir kasabaya sıgınan kızın hikayesi

??

Etiketler
Ynt: Hangi Film?

abii cok güzel bir oyun ama , zorr yauu :D hanıı ufak tefek ip uçları eklesen kolay olurdu :D

kesinlikle doğru yol ve BlueSilence bildi :smiley:

yine mi ben soracağım hadi beklemeyin :smiley:

"Bir trafik kazasında ölen çiftin hayaleti, evlerinde hapis kalır. Yeni taşınan kiracılar bu hayaletleri rahatsız edince, çift kiracıları kovmaya çalışır ama beceremezler ve yardım almaya karar verirler."

????

İrlanda kökenli Amerikalı ikiz kardeşlerin peşindeki FBI ajanı, kardeşlerin kendi değerleriyle şehirdeki suçluları cezalandırmasını durdurmak ister.

İçten içe halkın da hoşuna giden bu adalet sistemi, FBI ajanının kafasında çelişkiler yaratır ve onun da işin içine dahil olmasıyla beraber olaylar daha da karmaşık hal alır.

Kendine has mizahı ve yer yer aşırıya kaçan şiddet ögeleriyle bezenmiş enteresan ve etkileyici bir film...

Zengin bir adamın kızına aşık olan yoksul genç ,ewlenebilmeleri için zengin olmaya yemin eder we altın madenlerinde çalışmaya başlar.Malesef babası için hazırlanan zehirin kızını yani sewdiği kadını öldürdüğünü öğrenen genç adamın dünyası kararır we terkedilmiş bir çiftliğe yerleşir....
20 yıl boyunca harap çiftliği adam etmek we acısını dindirmek için uğraşır...

Bitmedi...
20 yıl sonra sewdiği kadının kızkardeşi ile karşılaşan adamın hayatı bir kez daha altüst olur...

İpucu wereyim mi (kolay aslında ama çok kısa bir özet yapmış olabilirim)...
Film Arjantin'de geçiyor ;)

Sıra Yine bana geldi :smiley:

hımm...

adamın teki pis pis cinayetler işler,
işe yeni başlayan acemi ve artık emekliye ayrılması gereken tecrübeli dedektif bu katili bulmaya çalışır, lakin katil beklenmedik bi hinlik yapar ve teslim olur, bi bildiği vardı sanırım?

-yat yere pislik, seni pislik ellerini başına koy pislik, pisliiiiiik

fragram dan esintiler bile yaptım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.