Hangi Film?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Toprak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,711

Etiketler
Ynt: Hangi Film?

;D ;D ;D ;D

öldüm gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben victor hugo derken sadece "sefiller" aklınıza gelsin diye yazmıştım.

Anlatttığım film KÜÇÜK EMRAH ın sefiller filmiydi.

ahahahahahah hala gülüyorum :smiley:

Öldü zannettiği babasının yıllar sonra yaşadığını öğrenerek sarsılan Emrah babasının kendisini kabul etmemesi karşısında yıkılır. Hasta annesiyle hayatın zorluklarına karşı mücadele eden Emrah, duyduğu acı gerçekle sarsılır. Öldü zannettiği babası yıllar önce annesini terk ederek onları sefalete mahkum etmiştir. Bir umutla babasının kapısına giden Emrah, babası tarafından aşağılanır ve kovulur. Oğlunu babasına kabul ettiremeyen annesi de kahrından ölünce Emrah babasından intikam alacağı günün hırsıyla yaşamaya başlar. Yapayalnız kalan Emrah arkadaşlarıyla boş ve eski bir eve yerleşir. Kendi hallerinde yaşamaya başlarlar. Babasının mali durumu krize girerken, Emrah spor-lotodan zengin olmayı hayal eder. ama sadece burası tutuyorr, ya nerden bilim emrahınn filmini, GÜLMEEEEE yaaaaa :-\ :-X :mad: :'(

ohooooo filmi sizin istediğiniz yerden anlatırsam tabik ibilirsiniz hemen :smiley:

babasının karşısına çıkması ve arkadaşlar grubu kısmı da tutuyor eğer dikkat ederseniz :smiley:

hala gülüyorum cidden, victor hugo nun sefilleri ile küçük emrahın sefilleri karıştı :smiley:

hayır sen bu filmi neresinden anlatırsan anlat bilme şansım yoktu. İşin daha da korkuncu sen ipucu olarak Victor HUgo değil, Sefiller deseydin de ben yine uyanmazdım... Uyanamammmmmm... Mümkün değilll...

Ancak sen emrahın sefilleri diyince ben buldum bu yukarıdaki bilgiyi ki nitekim onu bile tutturamadım...

neyse artık :smiley: nitekim sıra otomatikman yine ben de ;

adam çok zeki, yakışıklı ve matematikçidir. Ancak bir süre sonra hayal dünyasına sürüklenir. Davranışları giderek tutarsız bir hal alır. Güzel karısı onu çaresizlikten terk eder. Gidecek hiçbir yeri yoktur ve sapıtır. Kim der ki bu adam bir matematik dahisidir?

ama izlediysem biliyorum izlemediysem bilmem gerçektennnn :smiley: dönme sennn :D ben mi soracağım şimdi

sen sormadan hemen bir tane daha sorayım öyleyse ;

hayatında değişiklik yapmak isteyen biri...

iki farklı zaman...

mektuplar...

kaderlerini yenmeye çalışan ve harika bir plan yapan iki insan...

bilin bakalım?

Oğlu ve eşiyle yaşayan itfaiyeci bir yangın sırasında ölür.
İtfaiyecinin oğlu büyür ve polis olur, bir seri cinayet davasıyla uğraşmaktadır.

ipuçlarını da veriyorum şimdiden;
Kuzey ışıkları
Değişen geçmiş ve değişen gelecek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR