Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,624

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Evet, 2011 yılında ilan edilen kayıt süresi 3 değil 7 gün idi ancak 2013 yılından itibaren iki ülkenin yönetimleri arasında oluşan gerilimin farkında olan kimi "kötü" polislerin bu konuyu fırsata çevirmek istediklerini okumuştum . Ancak, elbette sizin güncel bilgilere sahip olduğunuz anlaşılıyor, bilgi için teşekkür ederim.

Ayrıca "Navitel Navigatör" hakkında verdiğiniz bilgiden sonra sitesini inceledim:
http://navitel.ru/tr/buy/apps/navitel-navigator-rus

Bu bilgi bana, geçen yıl gitmek istediğim ama Rusca-Tr sözlük almama rağmen gerek Rusca kıtlığı ve gerekse Kafkasya'yı geçtikten sonra Baykal gölü tarafına dönünce tüm yaz boyu "Gök gürültülü sağanak yağmurların" Ağustos sonuna kadar devam etmesinden dolayı cesaret edemediğim rota için bir ümit verdi.

Bu rota olmaz ise St.Petersburg da olabilir bu durumda.

Bu bilgi için de ayrıca çok teşekkür ederim.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Benim yurt dışına araçla ilk çıkışım olacak.Daha önce Rusyada bulundum.Rusçamında iyi olmasından kaynaklanan bir özgüvenimde var .Bu sebeple biraz daha geniş bir araştirma alanına da sahibim.Navigasyon programı Rusların yaptıgı bir program bu yüzden o bölgede ki en güvenilir haritalara sahip olbilirler.Tabii ki önce denemek gerek.Sizlere de teşekkürler.