Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,605

Etiketler
Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

krasavchik' Alıntı:
Bu arada az cok konuya vakıf biri olarak, affınıza sığınarak,registrasyon sanırım artık 3 degil 7 gün içerisinde yapılıyor.Ve eger 'gps' kullanmayi seviyorsanız "navitel navigator" programinin son sürümünde orta asya ülkeleri ve rusya haritaları mevcuttur bilgilerinize...

Evet, 2011 yılında ilan edilen kayıt süresi 3 değil 7 gün idi ancak 2013 yılından itibaren iki ülkenin yönetimleri arasında oluşan gerilimin farkında olan kimi "kötü" polislerin bu konuyu fırsata çevirmek istediklerini okumuştum . Ancak, elbette sizin güncel bilgilere sahip olduğunuz anlaşılıyor, bilgi için teşekkür ederim.

Ayrıca "Navitel Navigatör" hakkında verdiğiniz bilgiden sonra sitesini inceledim:
http://navitel.ru/tr/buy/apps/navitel-navigator-rus

Bu bilgi bana, geçen yıl gitmek istediğim ama Rusca-Tr sözlük almama rağmen gerek Rusca kıtlığı ve gerekse Kafkasya'yı geçtikten sonra Baykal gölü tarafına dönünce tüm yaz boyu "Gök gürültülü sağanak yağmurların" Ağustos sonuna kadar devam etmesinden dolayı cesaret edemediğim rota için bir ümit verdi.

Bu rota olmaz ise St.Petersburg da olabilir bu durumda.

Bu bilgi için de ayrıca çok teşekkür ederim. :smiley:

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Benim yurt dışına araçla ilk çıkışım olacak.Daha önce Rusyada bulundum.Rusçamında iyi olmasından kaynaklanan bir özgüvenimde var :smiley:.Bu sebeple biraz daha geniş bir araştirma alanına da sahibim.Navigasyon programı Rusların yaptıgı bir program bu yüzden o bölgede ki en güvenilir haritalara sahip olbilirler.Tabii ki önce denemek gerek.Sizlere de teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR