Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moradam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,171

Etiketler
Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Çok güzel bir gezi, çok güzel bir anlatım, çok güzel bir ülke :smiley:...

Umarım bir gün ben de... :smiley:

elinize sağlık. sadece gezmemiş tarihsel içerikli bilgileride paylaşmışsınız. bu konuda yapabildiğim ve paylaşabidiğim gezilerde bazen eleştiriler alıyorum. kısmetse mersin'den yapmayı düşündüğüm gezime referans olabilecek bir paylaşım. :smiley:

flynaked' Alıntı:
Umarım bir gün ben de... :smiley:

Umarım...
Marşa bastıktan sonrası çok kolay :smiley:.

bora1071' Alıntı:
elinize sağlık. sadece gezmemiş tarihsel içerikli bilgileride paylaşmışsınız. bu konuda yapabildiğim ve paylaşabidiğim gezilerde bazen eleştiriler alıyorum. kısmetse mersin'den yapmayı düşündüğüm gezime referans olabilecek bir paylaşım. :smiley:

İşinize yaramasına sevindim.. İyi yolculuklar...

Olağanüstü..Güneydoğu'ya gitme fırsatım olmadı ancak rüya gibi bir yolculuğun içinde buldum kendimi. Çok emek vermişsiniz paylaşım için. Kurguladığınız fotoğraflar ve anlatımınızdan çok etkilendim. Kutlarım sizi :smiley:

geziniz süper olmuş. ama fotoğraf ve anlatım bir harika.

paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

hep hayal etmişimdir , iyice motor kullanabilmeyi ve aynen bu yaptığınız geziyi belkide aynı yerde, aynı admları atarak gerçekleştirbilmeyi...
tv belgesil tadında çok lezzetli bir anlatım ile sunuşunuz için teşekkür ederim.Gezenbilrde okuduğum en güzel gezi notlarından biri...

çok güzel gezi olmuş, gezilrin devamını bekleriz.

fotoğraflarda anlatımda mükemmel...15 yıl önce urfada yaşamıştık bir süre.şimdi sizin fotoğraflar ve anlatımla yeniden gezmiş oldum..

mükemmel bir gezi üstad eline emeğine yorumuna sağlık çok güzel olmuş..

Benim gibi hem motosiklet sürücüsü olup hemde fotoğrafla ilgilenenlerin kesinlikle takip etmesi gereke bir rota. Bu tecrübenizi rehber olarak alıyorum kendime. İlerde bu rotayı takip edip buna benzer bir gezi gerçekleştirme için. Yalnız alınacak bir yol değil bu. Uzun yol tecrübesi ve kondisyonuna sahip an az bir kişi daha gerekli bence.

Selamlar
Murat VURAL

Umarım istediğiniz rotayı gerçekleşitirirsiniz.
Uzun yola yanlız ya da kalabalık çıkma konusu, kişinin gezi anlayışı ile ilgili biraz.
Kalabalık olarak çok keyifli geziler yaptım.
Ama gezi anlayışları farklı insanlarla uzun yola çıkmak da riskli.
Yol arkadaşını tanımak, onun geziden beklentilerini öğrenmek gerek.

Bu durumun farkındayım, birkaç ufak tecrübem de oldu. Normalde ben uyumlu, ılımlı birisiyim. Kişiler grup, yol arkadaşlığı kavramlarını unutuyorlar bazen o yüzden herkesle uzun yol yapmıyorum..

Selamlar..

ellerine sağlık çok güzl olmuş bu yazını ve gördüklerini mini bir belgesel haline getişrseydin ancak bu kadar güzel anlşatılırdı belgesel konusundada ciddiyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri