Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)
Murat hocam öncelikle ağzınıza sağlık, parça parça da olsa inanılmaz bir keyifle okudum yazdıklarınızı... Fotoğraflar ise birbirinden harika, ellerinize sağlık... Gittiğiniz her yerde insanların yüreklerine dokunmuş, onlardan biri olmuşsunuz. Bu arada Gürcistan'da elektriğin ucuzluğundan ve biraz da gösteriş merakından olacak Tiflis'te parlamento binasında bile neonlarla "Parlamento" yazıyordu
Ama genel olarak insanları oldukça sıcak ve misafirperver. Sovyetler zamanında yutulmak istenen bir ülke olduğu için tüm geçmişi ve hatta kendilerine özgü tarihi yapıları silinmiş malesef... Geçen hafta biz de 2 günlük bir Batum gezisi yapacaktık ama geçen yılbaşı olduğu gibi bu seferde aksilikler yüzünden giremedik
Neyse bu güzel yazı için tekrar teşekkürler...
Murat hocam öncelikle ağzınıza sağlık, parça parça da olsa inanılmaz bir keyifle okudum yazdıklarınızı... Fotoğraflar ise birbirinden harika, ellerinize sağlık... Gittiğiniz her yerde insanların yüreklerine dokunmuş, onlardan biri olmuşsunuz. Bu arada Gürcistan'da elektriğin ucuzluğundan ve biraz da gösteriş merakından olacak Tiflis'te parlamento binasında bile neonlarla "Parlamento" yazıyordu