yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Akçakoca içinde inişli çıkışlı caddeler var. Her yer de araba dolu. Her yer için olduğu gibi Akçakoca'ya da çekme karavanla girmenizi önermiyorum.
Yücel hocam keşke Ereğli'nin içine girseydin, Sahil bandı çok güzeldir, Şöyle deniz kenarında bir yürüyüş,Bozhane'de denize nazır bir rakı-balıkNe Ereğli'de Ne de Zonguldak'ta durmadım. Çarşı merkezlerini de gezmedim Ama özellikle Zonguldak çok sıkışık ve kalabalık görünümlüydü. Oradan hemen çıkmak istedim. Yeryüzü şekilleri yüzünden şehir bana bir yere sıkışmış gibi geldi. Konya gibi, Kayseri gibi alabildiğine düzlüklerde yayılan şehirleri daha çok seviyorum ben.
Yücel hocam keşke Ereğli'nin içine girseydin, Sahil bandı çok güzeldir, Şöyle deniz kenarında bir yürüyüş,Bozhane'de denize nazır bir rakı-balık
Biraz daha gidip mavi ve yeşilin içiçe girdiği saklı bir cennet olan Köseağzı plajını görseydin..
Köseağzı'nı görsen karavanla muhakkak oraya gelip bir hafta orada konaklamayı düşünürdün..
Her dakikasını izledim. Çok çarpıcı, etkileyici bir belgeselmiş. Bugün şehirde yaşadığım hissiyat pekala köylerinden getirilip yerleştirilmiş insanlardan bir şehir kurulmuş olmasıyla ilgili demek ki. Bu belgesel daha bugün geçtiğim bölgenin geçmişi ile ilgili çok önemli şeyler öğrenmemi sağladı, sağolun varolun.Madem belgesel seviyorsunuz,
Zonguldak neden küçük bir yere sıkışmış diye merak ediyorsanız bu belgeseli mutlaka izleyin derim.
Video: https://vimeo.com/541540338