yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yücel Gündüz (@yugun) - 1000Kitap
132 kitap, 15 takip edilen, 24 takipçi - Yücel Gündüz 1000Kitap'ta. - Ben bir gezginim (Kendi çapımda)
1000kitap.com
Güzel kitaptı.
Hocam vebalı geceleri okudunuzmu?Yüzüncü Ad bitti. İncelemesi linkte.Yücel Gündüz (@yugun) - 1000Kitap
132 kitap, 15 takip edilen, 24 takipçi - Yücel Gündüz 1000Kitap'ta. - Ben bir gezginim (Kendi çapımda)1000kitap.com
Güzel kitaptı.
Hayır, Henüz okumadım. Kitap kütüphanemde ama onun sırası gelmedi. Şu anda Gabriel Garcia Marquez'im Yüzyıllık Yalnızlık'ına başladım.Hocam vebalı geceleri okudunuzmu?
Çekme karavan ve motokaravan ayrı dünyalar, Birinin verdiği zevki diğeri vermiyor. En güzeli ikisine de sahip olmak ama ona da gücüm yetmiyor...
Çok iyi bir motokaravan olabilir ona bir şey diyemem. Ama bunu almak için hem arabamı hem de karavanımı verirsem. Sonra şehiriçindeki işlerimde Güçlü'mü çok ararım. Bence bu boyutta bir karavanla kesinlikle binek araç kullanmam gerekir. Bu da benim durumumu aşıyor. Çekme karavan bana her yere kafama göre özgürce gitme hakkı tanımıyor ama bana her zaman şehiriçinde kullanabileceğim boyutta bir aracı, Güçlü' yü sunuyor.
Bu vermez mi Yücel Hocam