Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,117

Etiketler

IMG_20210825_105222_788.jpg

Güçlü ile beraber, Sağ salim, kazasız, belasız, arızasız olarak evimizdeyiz. Bu yaz için bu gezi sondu. Bolu'da güzel bir iki gün geçirdik. Öğretmenevi çok rahat ve merkezi bir yerde ama önceden rezervasyon yapmak gerekli. Bu gezide gezdiğim özellikle Abant'a hayran kaldım. Ben böyle güzel bir yer görmedim. İnşallah Bolu'ya yine gideceğim.
Herkese sevgiler...

Gittiğim iz bilmediğim, yol bilmediğim şehirlerde Hep Google haritalar ve Yandex navigasyon kullanarak aradığım şeyleri şıp diye buluyorum. Herhalde gezmek eskiden sora sora yapılırken çok zor olmalı diye düşünüyorum. Gezmeye devam...

Arkadaşlar,
Bugün de Migros alış verişimin teslimatını bekledim. Kargoda ufak tefek sanatsal malzemelerim var. Onları bekliyorum. Ben okuyan ve kendini geliştirmeye çalışan bir insanım. Sanat da bu alanlardan bir tanesi. Şimdilerde youtube var. Oradan sık sık faydalanıyorum. Kimseden bir şey istediğim bir yalan, kendi kendime yetiyorum. Ben her ne kadar öğretmenevlerinde de kalsam sonuçta başlangıçta bir kampçıydım. Hala da öyleyim... İstediğimi olacak, dilediğim gibi yaşayacak özgürlüğe sahibim. Arkamdan yalan konuşarak bana hiçbir fenalık yapamadılar. Ama kötülerle işim yok. Onlara bir şey anlatmak veya kanıtlamak zorunda değilim. İstediğim gibi yaşarım.

İnsanların arkasından iyi bilmeden, bu konuda bir delile sahip olmadan, en azından gözüyle görmeden şuymuş buymuş demek büyük bir oçocukluğu arkadaşlar. Malesef böylelerinin yanındaymışım. Artık değilim.

Allaha şükür kendime yetecek kadar delikanlıyım. Bu konularda yalan saöyleyen oçocuklarıyla karşılaştım ama artık bana bir şey yapamazlar. Onlar sadece savunmasız anlarınızda saldırırlar. Siz konuşamazken konuşurlar. Onlar oçocuğular arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR