yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Her lastik değişiminde balans yapılıyor..Tekerlerin 4ünede balans yaptır.
Her lastik değişiminde balans yapılıyor..Tekerlerin 4ünede balans yaptır.
Teşekkür ederim.Bu kasetini mutlaka dinleyin hocam.
Ne derler USTALIK ESERİ...
İnternet radyosunu bluetooth ile dinlerim genelde. FM radyo ve bluetooth ikilisini denedim evde, haklısınız.Bartek hocam eski cep telefonlarında anten görevini kulaklık görüyordu. Kulaklık olmadan o radyoalr çalışmaz. Kulaklık takınca bluetooth bağlanmaz.
Yanlışsam düzeltiniz.
Hocam uyanık lastikçiler önlere yapıyor arkaya yapmıyor. Dikkat etmezsen haberin olmuyor. Özellikle fiyatı 25-30 aşağı söyleyip böyle yapıyorlar uyarmak istedim.Her lastik değişiminde balans yapılıyor..
Dikkat etmedim.Hocam uyanık lastikçiler önlere yapıyor arkaya yapmıyor. Dikkat etmezsen haberin olmuyor. Özellikle fiyatı 25-30 aşağı söyleyip böyle yapıyorlar uyarmak istedim.
Hocam dizi konusunda evliya çelebi sayılırım. Bu çok güzel bir dizi bütün sezonları izledim. 1-2 sezon sıkıcı(kendini tekrar ediyor) ama genel itibariyle mükemmele yakın izleyin pişman olmazsınız.Ekli dosyayı görüntüle 636353
FX'de yeni izlemeye başladığım güzel bir dizi... Tatil ve kapanma günlerinde bol bol TV izliyorum. Çoğunlukla belgesel izliyorum. Ama bu diziye de başladım. Güzel bir dizi, tavsiye ederim.