yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Çok yakında karavanımla bazı geziler yapacağım. Bu geziler çok uzak mesafelere değil, işimle evim arasındaki mesafelerde olacak. Yine de keyifli olmasını umuyorum.
Sağolun, Aynen, aynı dualarla. Hayırlı akşamlar...Yucel bey Allahım saglık sıhat versın ınsAllah..Hayırlı aksamlar..
Sağ ön lastiği şişirip lastikçiye kadar gittim. Dünkü lastikleri değiştiren gençler sibob iğnesini az sıkıvermişler. Tek sorun buymuş. Ramazan mamazan, yoğunluk da var çocuklar durmadan çalışıyorlar. İnsanlık hatası işte. Olur o kadar bazen...Bugün sabahtan çıkıp yürüyüşümü yaptım. Güçlü'nün sağ ön lastiği inmiş. Onu yaptıracağım. Yürüyüşten sonra gazetemi alıp eve geldim.
Malesef sanayilerde dikkatsiz ve özensiz çalışan çok kişi var. Pnömotik tabancalarla bijon söküp takarken kural tanımıyorlar. Kaç kez bijon sıkarken hoyratça bijon saplamalarımı kestiler. Mutlaka başlarında durup uyarıyorum. Bundan pek hoşlanmıyorlar ama yaşadığım tecrübeler tedbirli olmamı söylüyor. Kimse darılıp kızmasın.Sağ ön lastiği şişirip lastikçiye kadar gittim. Dünkü lastikleri değiştiren gençler sibob iğnesini az sıkıvermişler. Tek sorun buymuş. Ramazan mamazan, yoğunluk da var çocuklar durmadan çalışıyorlar. İnsanlık hatası işte. Olur o kadar bazen...