hocam güzel bir kolaj olmuş inşallah avrupa karavanlar ile güçlü bir avrupa aracınız olur da hakkı nasıl verilir gösterirsiniz ben ne avrupa karavan kullananlar gördüm ASLINDA YOKTULAR
Evet, O yıllarda suyu kamp yerimize böyle taşırdık ama yine de bu suyla bulaşık yıkamak gibi işler yapılmazdı. Bulaşıkları kampın bulaşıkhanesinde yıkardık. Fakir ama mutluyduk. Yüz bin liralık karavanlarla yüz liralık çadırlar yanyana olamaz diye bizi aşağı görmüştü bazıları. Kamp hayatımız boyunca çeşitli şekillerde aşağılamaya devam ettiler. Ama biz hep kendi makul mutluluklarımızı yaşadık. Bu fotoğraflar o yıllardan...
KİMSE BİZİM çadırımıza laf diyemez başkan o da karavanımızın kenarında duracak misafir için
ben zaten çadır kamp hayatına başladım tüm akrabalarım ziyaretime geldi onlarda çadır kiraladı karavan a geçtik(tabii yaza inşallah)bizi boş bırakmazlar bizim karavan midi olması sebebi ile çadırda YATIRIR ocağımızda ALLAH NE VERDİYSE
KİMSE BİZİM çadırımıza laf diyemez başkan o da karavanımızın kenarında duracak misafir için
ben zaten çadır kamp hayatına başladım tüm akrabalarım ziyaretime geldi onlarda çadır kiraladı karavan a geçtik(tabii yaza inşallah)bizi boş bırakmazlar bizim karavan midi olması sebebi ile çadırda YATIRIR ocağımızda ALLAH NE VERDİYSE
çadırımda iyiydi kaç kere yaz yağmurlaına yakalandık 1 damla içeri almadı severim kendisin decatlonuda buradan kutlamak isterim güzel ürünleri var herkes kullanabiliyor