yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu günlük de benden bu kadar...
İyi geceler efendim.
İyi geceler efendim.
Niawadow var, Dolphin'in çekme karavanı da monoblok zannedersem birkaç firma daha var. Monoblok olmaları bir avantaj bir de dış çeperleri daha sağlam bu karavanların.İyi geceler Yücel Hocam ,
Bir ara monoblok fiber karavanla ilgili düşüncelerini paylaşırsan memnun olurum . Tatlı rüyalar
Oyy çok kötü olur. Yakıt masraflarım çok artar valla o zaman.Hocam günaydın, yakit şu an Avrupa'daki en düşük fiyat, bir ara en pahalısıydı. İlk seçim sonrası (kimin kazanacağından bağımsız) evin önünden Güçlü'yü seyredecegin icin fırsat buldukça gez. Sürdürülebilir bir durum değil çünkü, şu an mazot 10-11 TL/litre olmali en az.
alkovenlide durum aynı diyebiliriiz o zaman.Niawadow var, Dolphin'in çekme karavanı da monoblok zannedersem birkaç firma daha var. Monoblok olmaları bir avantaj bir de dış çeperleri daha sağlam bu karavanların.
Alkovenli karavanı pek bilmiyorum monokok üreten firma var mı?alkovenlide durum aynı diyebiliriiz o zaman.
Login • Instagram Şanlıurfada böyle bir firma varAlkovenli karavanı pek bilmiyorum monokok üreten firma var mı?
İnceledim. Güzel görünüyor.